Kom til Åbent Hus: ParkByen tilbyder lækre lejligheder med fantastisk udsigt

Skrevet af: Aske Bisgaard Pedersen

Nyt, lækkert lejlighedskompleks på ét af de højeste punkter i Aalborg og med fantastiske udsigter er nu klar til at finde ejere såvel som lejere. Her står Lejeboligmægleren & Nybolig Palle Ørtoft for udlejning og salg af lejlighederne.

Flere nybyggerier har oplevet kritik for at være bygget klos op ad hinanden, men det er bestemt ikke tilfældet for de nye lejligheder i Parkbyen, der er kendetegnet ved at være et attraktivt, grønt, bynært kvarter, lige midt i vækstaksen i Aalborg.

Helt oplagt for dem, der gerne vil have byen lige i forhaven, men grønne områder lige i baghaven.

Gulvvarme, P-plads og luft mellem boligerne

Hvis kun ét ord skal beskrive Parkbyen, er det kvalitet – hele vejen rundt. Både hvad angår indretning, men lige såvel som området og de tilhørende fordele.

“Der er lagt enormt fokus på høj kvalitet af lejlighederne.

De har alle sammen gulvvarme, og alle har egen P-plads tilknyttet i vores P-hus, som er inkluderet i prisen,” fortæller Christian Munch, der er medindehaver hos Lejeboligmægleren, som er ansvarlige for udlejningen af lejlighederne.

Desuden er der god udsigt og masser af plads mellem lejlighederne, hvilket jo heller ikke ellers er en selvfølge for nutidens nybyggeri.

“Der er en fantastisk udsigt fra stort set alle lejligheder – enten ud over Golfparken eller byen alt efter, hvilken retning lejligheden vender.

Desuden er der god luft mellem lejlighederne, og man deler ikke ketchup med naboen, når man sidder på altanen,” forklarer Christian Munch med et smil.

Mellem Parkbyens rummelige bygninger, vil der på sigt blive dannet små grønne oaser og stisystemer.

… Og så er der godt nyt til alle dyreelskere. Det er nemlig tilladt at søge dispensation for at have husdyr i Parkbyens lejligheder, så Trofast kan flytte med ind.

Købe eller leje? Du bestemmer selv

Måske er du der i livet, hvor det at købe en lejlighed er mere aktuelt end at leje. Det har Nybolig Palle Ørtoft heldigvis helt styr på, og her er de ikke så lidt begejstrede for Parkbyen.

”Lejlighederne i Parkbyen byder på noget, som vi ikke har ret mange andre steder i Aalborg med den flotte udsigt, høje kvalitet og med parken lige i baghaven,’’ fortæller medindehaver af Nybolig Palle Ørtoft Lejligheder, Tobias Nielsen, og fortsætter:

”Vi er kommet rigtig langt i byggeriet, så kunderne har nu mulighed for at se lejlighederne næsten færdige samt opleve den helt unikke udsigt fra de fleste af lejlighederne – og det har vi virkelig kunnet mærke.

Alene de sidste 40 dage har vi solgt 8 lejligheder heroppe”.

Indflytning pr. 1. december

Første del af Parkbyen står klar til udlejning 1. december, og de første ejerlejligheder står klar til indflytning pr. 15. december.

Bor man alene, som par eller familie med børn er underordnet. Der er lejligheder lige fra 76 og op til 112 kvadratmeter i prislejet fra 7600 til 12.000 kroner. Ønsker du at købe, ligger priserne fra 1.845.000 for 76 kvadratmeter og op til 3.795.000, hvor du får egen tagterrasse og en sublim udsigt.

Alsidigheden i lejlighederne gør netop, at Lejeboligmægleren og Nybolig Palle Ørtoft forventer, at det vil smitte af på lejerne og ejerne og tiltrække forskellige typer af beboere.

“Parkbyen er oplagt for unge, fordi det ligger så tæt på byen, og der er super fine indkøbsmuligheder med Rema og Grønlands Torvet lige ved siden af,’’ fortæller Christian Munch

Tobias Nielsen er enig men supplerer med, at man hos dem også oplever interesse fra andre målgrupper.

”Vi har også oplevet en stor interesse fra den ældre målgruppe.

Det er personer, der måske har haft hus eller lejlighed, der skal sælges, og derefter ønsker noget med mindre vedligehold”, forklarer han.

Lejlighederne er indflytningsklar fra 1. december, men udlejningen er allerede skudt i gang – og det er med at slå til.

Kom til åbent hus

Så står du og mangler en bolig eller ønsker at skifte den nuværende lejlighed ud med noget nyere tæt på byen og i herlige omgivelser? Så afholder Nybolig Palle Ørtoft og Lejeboligmægleren åbent hus sammen, så det er muligt at komme op og opleve Parkbyen med egne øjne – uanset om du vil leje eller købe.

Det kan du, når der den 4. oktober kl. 13-15 afholdes Åbent Hus.

“Til Åbent Hus-arrangementet kan man se både ejer- og lejeboliger. Det er muligt at komme ind i alle lejlighederne i de 2 tårne, og på 4. sal i udlejningstårnet er der også nogle prøveboliger, så man for alvor kan forestille sig, hvordan man kan indrette sig.

Der er både en 2-, 3- og 4-værelses prøvebolig, så man kan få en god fornemmelse af lige nøjagtig den type lejlighed, man er på udkig efter,” fortæller Christian Munch og Tobias Nielsen.

Se mere om Parkbyen her.