Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækre lejligheder med lækker udsigt: Parkbyen står snart klar til indflytning

Af Stine Kjølby Christensen

Det første ejerboligtårn i Parkbyen står klar til indflytning lige om lidt, nemlig d. 15. december for at være præcis.

Men tomt kommer det ikke til at være. Over halvdelen af lejlighederne er allerede solgt – og salget af de sidste boliger kommer til at gå stærkt med Nybolig Palle Ørtoft i spidsen.

Tobias Nielsen der er medindehaver af Nybolig Palle Ørtoft’s lejlighedsbutik, der er beliggende på Vesterbro, glæder sig over at de nye ejer snart kan flytte ind.

’’Det må helt sikkert være en af de bedre julegaver, når man kan flytte ind i en spritny lejlighed inden jul,’’ fortæller Tobias Nielsen.

Lækre lejligheder med lækker udsigt: Parkbyen står snart klar til indflytning

Tæt på naturen, tæt på byen

Parkbyen ligger i Aalborg på toppen af Sohngårdsholmbakken – lige ved siden af Golfparken. Det er altså oplagte valg, hvis du drømmer om at bo tæt på naturen, men samtidig i byen, i en helt ny bolig med mindre vedligehold.

Men hvad er det egentlig for nogle lejligheder Parkbyen rummer?

’’Lejlighederne i Parkbyen er indrettet med nordiske kvalitets-elementer: rene linjer, gedigne køkken- og badeværelsefaciliteter, smukke trægulve og store vinduespartier, der giver masser af lys.

Det er et godt valg til dem som ønsker at bo i en lejlighed, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.’’ fortæller Tobias Nielsen.

Lækre lejligheder med lækker udsigt: Parkbyen står snart klar til indflytning

Men det er ikke kun lækre kvalitetsmaterialer der er investeret i. De nye ejere, der flytter ind, kan også glæde sig over deres egen parkeringsplads i det nybyggede parkeringshus, der ligger som nabo til Parkbyen.

Hver lejlighed har også sin egen store altan, som er belagt med brunimprægnerede brædder. Værnet på altanerne udføres i farvede aluplader, der giver en god afskærmning og læ for vinden.

Lækre lejligheder med lækker udsigt: Parkbyen står snart klar til indflytning Lækre lejligheder med lækker udsigt: Parkbyen står snart klar til indflytning

Du får altså en lejlighed, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer.

Salget går strygende

Nybolig Palle Ørtoft står for salget af lejlighederne i Parkbyen, og det er ikke gået langsomt for sig. Over halvdelen af lejlighederne i Tårn 1 er solgt og Tårn 2, der står klar i november 2021, begynder også at have fart på.

Her er der allerede solgt 5 lejligheder.

’’Jeg tror virkelig at Parkbyen er et symbol på et helt nyt og populært område.

Folk tager rigtig godt imod Parkbyen, og mange af vores købere er meget imponeret over naturen, der er i baghaven samtidig med at man er tæt på byen,’’ fortæller Tobias Nielsen.

Lækre lejligheder med lækker udsigt: Parkbyen står snart klar til indflytning

Går du med tanker på at købe ny bolig? Eller måske vil du bare gerne se med egne øjne, hvad Parkbyen egentlig har at byde på?

Så afholder Nybolig Palle Ørtoft årets sidste åbent hus d. 6/12 fra 13-14.00.

Her står der en prøvebolig klar, hvor du kan komme helt tæt på følelsen af at bo i Parkbyen.

Tilmelding foregår her.