Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smagen af sommer: Paradis lancerer koldskåls-is med jordbær

Af Stine Kjølby Christensen

Vejrguderne er gavmilde disse dage, og du kommer ikke til at høre brok fra os over de solskinstimer, vi har haft siden påsken.

Med det gode vejr – og udsigten til sommeren – kommer også lysten til at blive kølet ned med en god, kold dessert. Og hvad er bedre til lige netop dette end … Is? Ja, så skulle det da lige være koldskål.

Er du også én af dem, der slet ikke kan vælge, så har vi nu en god nyhed til dig. Hos ParadIS har man nemlig lanceret en is-variant med smag af netop koldskål.

Konceptet med at blande to geniale sommerdesserter er ikke ny – det gør man allerede hos Isværftet på Stjernepladsen, men her adskiller ParadIS sig ved at tilbyde … Jordbærkoldskål!

Det vil altså sige, at du får den let syrlige smag, som vi kender fra en koldskål samtidig med den søde smag og bløde konsistens fra isen.

Smagen af sommer: Paradis lancerer koldskåls-is med jordbær

Friskt hele vejen igennem

ParadIS har smidt varianten i is-disken fra i dag og har den hele weekenden.

“Vores nye jordbærkoldskål er lavet på økologisk kærnemælk samt skyr med knasende kammerjunker på toppen. Derudover har vi tilføjet et lille hint af citron samt ægte vanilje,” siger Michael Salomonsen, indehaver af ParadIS.

Da vi var forbi for at smage det nye vidunder, sagde vi desuden ja tak til at få guf på toppen – et rigtig godt og sødt indspark til den ellers syrlige is.

At der bruges friske råvarer i ParadIS’ is smagte også tydeligt igennem i form af små “klumper” fra de torvefriske jordbær, som isen også er lavet på.

Is-varianten fås som sagt fra i dag til og med weekenden.