Paradis for shoelovers: Vind et års forbrug af sko til stort event i Salling på fredag

Skrevet af: Michael Qureshi

Annonce

Af Michael Qureshi

Når temperaturen banker op mod de 20 grader på fredag, så er der også god grund til lige at tjekke, om man har skoene klar til de lunere måneder.

Salling i Aalborg gør i hvert fald deres til at give en masse inspiration til foråret og sommerens trend inden for sko, når de på fredag den 31. marts afholder et stort shoelovers event.

Salling har satset stort på at lave en helt ny skoafdeling, hvor der er kommet flere brands på heriblandt Bianco. Der er kommet et mere internationalt lækkert snit over Sallings skoafdeling.

På fredag har de så skabt rammerne for en dag i sko-paradis, hvad enten man som kvinde er til de høje stiletter eller de flade ballerinaer.

Flere fantastiske forårsnyheder og tilbud

På dagen bliver der masser af fantastiske tilbud, forårsnyheder til alle der elsker sko og så kan man også møde nogle af personerne bag de forskellige sko-brands.

Her vil brands som Bianco, Wooden, Angulus, Vagabond, Mentor, Pavement, Shoe the Bear og Shoeshibar være tilstede.

Blandt andet bliver der en spændende trendtalk med chefdesigner Anette fra Billi Bi, som giver et sjældent indblik i processen med at lave de perfekte sko og skabe tidens hotte trends.

Derudover er der også en superfed unik præmie til en heldig besøgende til shoelovers event på fredag.

Man kan nemlig løbe med en hovedpræmie på et års forbrug af sko. Med den præmie kan man vælge sko fra otte forskellige mærker til en maks værdi på 10.000 kr.

Få lavet custommade slippers til ferien

Derudover vil Ecco være tilstede, hvor de fortæller om de forskellige skindkvaliteter. Billi Bi supplerer med spændende info på selve skoens opbygning. Man kan også få custommade slippers fra Shoeshibar.

Hos Salling glæder Anja Kibsgaard, der er stormagasinets chef i Aalborg, sig til det store event på fredag.

”Hvis der er noget, vi kvinder elsker at bruge penge på, så er det altså sko. Men alt for ofte så køber vi bare skoene, uden at kende mere til kvaliteten, eller hvorfor de er designet, som de er.

Med det her event giver vi muligheden for, at man også kan få mere vigtig viden omkring, hvad der bedst for ens fødder.

Folk møder nogle af vores leverandører på en lidt anden måde. Det bliver i den grad spændende at høre chefdesigner Anette fra Billi Bi til vores trendtalk,” siger Anja Kibsgaard.

Bobler og juice samt dj til eventet

Hun håber, at der er mange, der vil kigge forbi i løbet af fredagen, hvor der også vil være bobler og juice til kunderne og en dj der sørger for en lækker stemning.

”Vi vil jo rigtig gerne vise vores nye skoafdeling frem, og her mener vi, at vi skaber nogle rammer, som er værd at kigge ind for.

Nu hvor det boomer med webshops, så er det for os endnu vigtigere at lave noget ud over det sædvanlige. Det forventer kunderne af de fysiske butikker, og det er også noget, vi har stor fokus på.

Jeg tror, at det bliver et lækkert event på fredag, hvor man kan blive inspireret, se nogle af de helt nye forårsnyheder og ikke mindst bare nyde stemningen,” lyder det fra Anja Kibsgaard.

Derfor skal du til shoe-lovers event i Salling i Aalborg på fredag

  • Du kan vinde en hovedpræmie på et års forbrug af sko
  • Spar 100 kr. hver gang du handler for 500 kr.
  • Spar 30 procent på alle Bianco-sko
  • Spar 30 procent på Shoeshibar styles
  • Der er bobler og juice
  • En dj laver lækker fredagsstemning
  • Du kan møde chefdesigner Anette fra Billi Bi. Hun afholder små trendtalks kl. 13 & kl. 14
  • Du kan møde nogle af leverandørerne som Ecco og blive klogere på hvordan en sko laves bedst