Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter 14 år: Pandekagehuset er sat til salg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Når det kommer til sol, sommer og is er der visse steder, hvor aalborgenserne altid valgfarter for at få mødt deres søde cravings.

Ét af de steder er Pandekagehuset, der med sine 14 år på bagen efterhånden er blevet en institution i Aalborg – og ikke mindst i Vestbyen.

Med sin beliggenhed på Bådehavnsvej 13, næsten lige ned til Limfjorden, ligger den hyggelige pandekagecafé ideelt, og ejer Rasmus Winther Jørgensen har også nydt sine mange år bag disken med udsigt til den charmerende lystbådehavn.

Nu er det dog blevet tid til at nyde familielivet mere, og derfor har han besluttet sig for at sætte caféen til salg.

“For at sige det kort ud gider jeg ikke mere.

Jeg vil hellere lege familie og finde på noget andet, der kan give mig fri, når børnene har fri,” fortæller Rasmus ærligt til MigogAalborg.

Efter 14 år: Pandekagehuset er sat til salg
Pandekagehuset er bl.a. kendt for deres lækre bubble waffles.

Håber at andre vil føre caféen videre

Overvejelserne er ikke kommet pludseligt, men startede allerede da Danmark var igennem den første corona-tid, hvor især restaurationsbranchen var hårdt ramt.

Nu er udfordringer med nedlukninger og hjælpepakker i stedet erstattet af inflation og prisstigninger på råvarer, og det har alt sammen tæret på caféejerens energi.

“Jeg har været i gang siden 2009, så min energi til at starte forfra er der ikke,” forklarer han og tilføjer:

“Men det håber jeg, at den er for andre.”

Pandekagehuset sættes nemlig til salg med henblik på at finde ejere, der kan drive det populære spisested videre – forhåbentligt i 14 år mere, hvis du spørger Rasmus.

“Det ville være det fedeste, hvis nogen vil køre det videre. Det kan sagtens blive en god forretning, hvis nogen har lyst til at lægge timer og energi i det,” siger han.

Han understreger også, at Pandekagehuset har mange gode aftaler med bl.a. producenter, som man vil kunne overtage, og at bygningens udlejer er klar på renovering, hvis man skulle ønske det.

Al caféens inventar, maskiner samt hjemmeside og sociale medier vil ligeledes følge med i købet.

Hvis du er interesseret i at købe Pandekagehuset, kan du kontakte Rasmus Winther Jørgensen på Pandekagehusetsalg@gmail.com.

Del artikel

Andre læser også