Legendarisk dansebar er til salg: Nu kan du overtage PAKHUSET

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Foto: Nordicals
Foto: Nordicals

Aalborg er særdeles kendt for sit natteliv i og omkring Jomfru Ane Gade, hvor mange aalborgensere weekend efter weekend maler byen rød.

De gode gamle natklubber som Hr. Nielsen, Gaslight, Under Uret og Musikkælderen er for længst skrevet i Aalborgs historiebøger, og der er ikke mange af de gode gamle diskoteker og bar-steder tilbage i byen.

Nu er endnu et legendarisk sted på vej i historiebøgerne, og du har nu muligheden for at overtage Aalborgs voksne mødested; danse- og musikbaren PAKHUSET.

PAKHUSET til salg

Pakhuset har i mange år været for det voksne publikum, der ønsker at svinge træbenet, og synge med på “stik mig en øl, ellers slår jeg flikflak“.

Adressen har siden 1986 været en populær dansebar, og et sted for humørfyldte og festlige begivenheder, først som Natsværmeren, og siden 2005 som Pakhuset.

Nordicals Aalborg står for salget af PAKHUSET, og købsbeløbet er på 1.200.000 kr.

Foto: Nordicals
Foto: Nordicals

Men Sikke en fest vi har haft nu i nat, kører nu på sidste vers for PAKHUSET, da ejeren har sat musik- og dansebaren til salg/afståelse ved Nordicals.

Driv stedet videre i samme ånd

Den nuværende lejer ønsker ikke et hurtigt salg, men har en drøm om at stedet skal fortsætte i samme ånd, som et sted hvor voksne kan mødes og hygge sig:

“Efter små 20 gode år som restauratør har jeg efter mange overvejelser besluttet, at mine kræfter i fremtiden, skal bruges i min voksende produktionsvirksomhed.

Pakhuset har fra dag et været og er stadig en fin forretning, der med en minimal indsats og åbningstid er et fint match, til de aktiviteter jeg ellers har.

Et salg er ikke hastværk og jeg venter gerne på den/de rette, da jeg ønsker at forretningen fortsat skal være stedet hvor voksne mødes og hygger sig,” skriver Martin Sloth blandt andet på Facebook.


Du har nu mulighed for at overtage de legendariske lokaler på 206 kvadratermeter med fuldt apteret køkken, autentisk bar-område og et dansegulv, der uden tvivl er blevet klasket lår, klasket støvle et væld af gange.

Den nuværende lejer har en 05-bevilling til lokalerne, og holder åbent fredag og lørdag fra kl. 21 – 06 om morgen. Lokalerne er i deres nuværende indretning godkendt til 100 personer.

Foto: Nordicals
Foto: Nordicals

 

Se salgsopslaget hos Nordicals her

Nye regler i danske lufthavne: Du skal bære mundbind i Aalborg Lufthavn

Skrevet af: Michael Qureshi

Selv om Corona-virussen stort set lukkede Danmark ned, så ser man stadig ikke særligt mange danskere bære mundbind som i mange andre lande.

Men nu skal man vænne sig til at bære mundbind, hvis man opholder sig i en dansk lufthavn. Det står i nye retningslinjer fra myndighederne, som den danske luftfartsbranche har offentliggjort.

De skal implementeres seneste 15. juni i bl.a Aalborg Lufthavn.

Passagerer skal bære mundbind, fra de går ind i lufthavnen, mens de sidder i flyet, og til de forlader lufthavnsterminalen på destinationen.

Dermed følger den danske luftfartsbranche de internationale de nye anbefalinger fra den europæiske luftfartsmyndighed, Easa.

Kun personale og passagerer må opholde sig i lufthavne

Fremover må kun personale og passagerer desuden opholde sig i lufthavnsterminaler, så man skal vente uden for, hvis man skal hente en rejsende.

Har man ikke mundbind på, får man ikke lov til at komme ombord på flyet.

“Luftfarten er international, så det er helt nødvendigt med internationalt gældende retningslinjer. Vi er meget tilfredse med, at der nu er enighed om enkle og pragmatiske regler, som kan skabe en tryg rejse for passagererne,” siger Michael Svane fra Dansk Luftfart ifølge TV 2.

I går kunne vi fortælle, at Aalborg Lufthavn bliver hårdt ramt på udenrigstrafikken over sommeren grundet regeringens forlængede rejsevejledninger. KLM genåbner dog en populær rute meget snart – det kan du læse mere om her

Må vente lidt endnu: Problemer udsætter åbning af Aalborg Havnebad

Skrevet af: Redaktionen
Havnebadet
Havnebadet

Stærk strøm og dårlig sigtbarhed gør det umuligt for dykkere, at lave de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.

Aalborg Kommune kunne i går melde en åbningsdato ud på Aalborg Havnebad, der hed fredag den 5. juni, men efter at erhvervsdykkere i to dage har kæmpet forgæves mod forholdene i vandet, er åbningsdagen nu udskudt til næste uge.

Regner med åbning i næste uge

Bademester Sevastianos Prenta fortæller:

“De net der omgiver havnebadet skal tjekkes efter, inden vi lader folk bruge anlægget. Vi afventer roligere vande og dykkerne udfører arbejdet hurtigst muligt.

Vi regner stærkt med at kunne åbne Aalborg Havnebad i uge 24,” lyder det fra bademesteren.

Vestre Fjordpark genåbner med vand stadig efter planen i morgen Grundlovsdag, mens Nibe Fjordbad åbner for publikum lørdag d. 20. juni.

Kan skabe yderligere kø: Mere vejarbejde ved centralt knudepunkt i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er ikke let for dem, der skal krydse Limfjorden i bil i myldretrafikken.

Et større arbejde på Limfjordsbroen har reduceret fra to til et spor i hver retning, og det skaber allerede en del kødannelse i hverdagene.

Men nu igangsættes endnu et vejarbejde på Vesterbro lige før Limfjordsbroen. Det meddeler Aalborg Kommune torsdag eftermiddag.

Søndag den 7. juni går de nemlig i gang med en række komplicerede ledningsarbejder i krydset Vesterbro / Borgergade, i forbindelse med arbejdet til den kommende Plusbus.

Er færdige i august

Arbejdet sker samtidigt med renoveringen af Limfjordsbroen. Aalborg Kommune forventer at være færdige i krydset midt i august. Det vil så være nogenlunde på samme tid, som arbejdet med Limfjordsbroen også er planlagt til at være færdigt.

Man pointerer dog, at de trafikale forhold på Vesterbro ikke ændrer sig væsentligt sammenlignet med i dag.

Der vil dog være spærret for trafik fra Vesterbro til Borgergade, i både østlig og vestlig retning.

På den måde optimeres trafikafviklingen på Vesterbro.

For nordgående trafik vil der være adgang til Borgergade via Toldbodgade og Vesterå.

For sydgående trafik vil der være adgang til Borgergade via Gammel Strandvej, Strandvejen og Badehusvej.

Trafikforholdene justeres i takt med opgravningsarbejdet i krydset.

Her skal du være opmærksom

Borgergade
Fra den 7. juni arbejder Aalborg Kommune i Borgergade, på den korte strækning fra Kattesundet til Vesterbro. Mens de arbejder, vil der være adgang til Kattesundet via Vesterå. Vær opmærksom på, at de også arbejder i den sydlige del af Vesterå.

Ved Stranden
Der arbejdes fortsat i Ved Stranden mellem Vesterå og Jomfru Ane Gade.

Aalborg Kommune skriver;

“Det er omfattende projekter, som finder sted i et kritisk og snævert område i byen, men mange ting bliver fixet på én gang – nu vi er i jorden og har spærret af.

Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed – vi åbner op så hurtigt det kan lade sig gøre.”