Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spritnyt centralt center: Padel Lounge genåbner med fest og gratis padel

Af Aske Bisgaard Pedersen

Mange af Aalborgs padel-entusiaster har formentlig savnet et centralt padelcenter, efter Padel Lounge lukkede ned på grund af renovering.

Men nu nærmer datoen sig med hastige skridt for, hvornår Padel Lounge genåbner med et helt nyrenoveret padelcenter centralt i Aalborg.

Og det bliver med et brag af en åbningsfest!

Gratis padel og drikkevarer

Padel Lounge var Aalborgs første padelcenter og lå på Eternitten. Det gør det såmænd stadigvæk, men tager sig nu ud i noget bedre stand end tidligere.

I det nye center vil der være varme hele året, nye omklædningsrum, syv nyanlagte baner og lækkert loungeområde.

Centeret åbner allerede den 7. maj, og den 13. maj fra kl. 12.00-16.00 fejres genåbningen med en stor åbningsfest den, hvor alle kan komme forbi til gratis padel og drikkevarer, musik og hygge. En sand festdag!

Det skal nemlig fejres, at aalborgensere endelig får et padelcenter igen centralt beliggende i Aalborg uden at skulle ud på en længere færd.

Der vil også være en padelbutik, hvor man kan opgradere sit grej eller købe nyt grip.

Vil man være en del af festdagen og fejre genåbningen af centeret, kan man blot troppe op.

Så kom og vær med til genåbningen af Padel Lounge den 13. maj og oplev de nye padelbaner på egen hånd.

Hvis du vil komme af med padel-abstinenserne inden genåbningen, kan du allerede nu booke baner fra den 7. maj her.

Vind klip til Padel Lounge

For at fejre, at man igen kan svinge battet og baske kammersjukkerne i Aalborg, kører Padel Lounge lige nu en konkurrence, hvor intet mindre end 100 heldige vindere kan vinde et klip til det spritnye padelcenter.

Derudover udlodder de et “Mix-makker padel-kit” til én heldig vinder, der indeholder to bat, og padeltasker 100 stk. overgrip, et par padelsko til ham og hende, tre kasser state og en masse andet.

Der er altså præmier for mere end 38.000 kr., så der er al mulig grund til at invitere venner, familie og andre ligesindede ud til en omgang padel.

Du deltager i konkurrencen på vores Facebookopslag her.

Konkurrencebetingelserne fremgår i opslaget.

Vigtigt med et centralt center

Spørger man stifteren af Padel Lounge, Mads Harrestrup, er det et kærkomment comeback:

“Det bliver dejligt, for Aalborg mangler bestemt et centralt beliggende center.

Vores placering er rigtig god særligt for folk i Aalborg uden bil, og prismæssigt ligger vi på nogenlunde samme niveau som de andre centre i og omkring Aalborg,” fortæller Mads.

I gå- eller cykelafstand for alle aalborgensere er der altså ikke længere nogen undskyldning for ikke at få luftet padelbattet, når centeret slår dørene op den 7. maj.

Padel Lounge kommer også til at sætte meget mere fokus på samhørigheden mellem centeret og padel-entusiasterne:

“Vi ansætter en træner, der også kommer til at stå for at arrangere turneringer, arrangementer for virksomheder og skoler og mange andre aktiviteter.

Vi vil gøre mere for at komme tættere på vores kunder,” forklarer Mads, der i centeret også vil uddanne trænere, så de kan tilbyde træning til alle niveauer.

Og centret er med lækre omgivelser. Det er udstyret med panoramabaner af allerhøjeste kvalitet, og der vil være en fast bar installeret i loungen, så man aldrig går tørstig hjem efter at have uddelt forsinket påskeæg i en padelkamp. 

Sponsorerende virksomheder har mulighed for en række fordele, som de kan høre mere om ved at sende en mail til nb@padellounge.dk.

Læs mere på Padel Lounges hjemmeside.

Del artikel

Andre læser også