To af Aalborgs bedste: Applaus og Nam laver påskefrokost som Takeaway


De gør det til jul, nytår, Valentines og selvfølgelig nu også her til Påske.
To af Aalborgs bedste restauranter Applaus og Nam er atter gået sammen om en lækker menu.
Denne gang i et vaskeægte påsketema.
Det bliver ikke i år, at man kommer til at holde den helt store påskefrokost og lave alle mulige aktiviteter.
Derfor er det endnu vigtigere end nogensinde at huske hyggen og den gode mad.
9 serveringer til påskefrokosten
Restaurant Applaus og Nam har sammensat en påskekasse med en menu bestående af 9 serveringer som Takeaway.
“Vi vælger endnu en gang at slå vores to restauranter sammen og giver vores bud på det perfekte påskebord.
Vores påskefrokost bliver lavet som takeaway med masser af lækkerier og naturligvis en nem udførlig guide.
Påskekassen indeholder et væld af skønne kolde frokostretter, lidt varme retter og en dessert,” fortæller Mads Hyllested, indehaver af Applaus og Bistro Dejavu.
Forkæler med Takeaway
Han suppleres af Kim Jeppesen fra Nam.
“Folk har været gode til at tage imod vores initiativer, og vi håber også, at de bliver glade for vores påskefrokost som Takeaway.
Vi glæder os så meget til at tage imod vores skønne gæster lige så snart restriktionerne tillader det, så indtil da prøver vi at forkæle med ud af huset” siger han.
Man kan bestille til to datoer. Skærtorsdag og påskelørdag.
Maden kan snildt holde sig til dagen efter, såfremt man ønsker at invitere sine gæster til en af de andre påskedage.
Applaus og Nam laver deres påskekasse til minimum 2 kuverter, og der vil være mulighed for at tilkøbe påskeøl på afhentningsstedet.
Påskemenuen består af 9 serveringer
- Rørt stenbiderrogn m. blinis, pisket creme fraiche og purløg
- Sild i rødkarry marinade m. hjemmerørt karrysalat og syltet lotus
- Håndpillede rejer m. ramsløgsmayonnaise, æg og karse
- Thaimarineret laks m. galanga, tom kha stuvet spinat
- Panko paneret fiskefilet m. stikkelsbærremulade med saltet lime
- Miso-vaffel m. rørt fuglekvidder på modnet skinke og trøffelcreme
- Tartelet m. confiteret fjerkræ i cremet velouté og shitaki
- Rosastegt lammeculotte m. glaseret beder, oliven, tomat og skysauce
- Panna cotta m. mango og sprød knas
Hertil rugbrød, surdejsbrød og pisket smør
Pris 395 kr. pr. pers.
Der vil være mulighed for tilkøb af specielpåskebryg til menuen, pr. stk. 30 kr. eller fire flasker for 100 kr.
Afhentning: Maden afhentes i Simonisgaard (Ved Stranden 7) skærtorsdag d 1. april mellem klokken 10 og 13 eller Påskelørdag den 3. april mellem klokken 10 og 13.
Tilberedning: Maden kan nydes samme dag eller dagen efter afhentning. Der følger en guide til tilberedning med, så du let selv kan gøre maden klar til servering.
Du kan booke og få mere info lige her
Spørgsmål sendes til info@nam.dk