Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dumle, Heksehyl og hindbær: Othellobageren præsenterer årets påskeæg

Af Stine Kjølby Christensen

Lad os være ærlige: Fastelavnsboller er sooooo last year!

Eller last month. Men hvem aner alligevel, hvilken tidsalder vi befinder os i i øjeblikket?

Der er kun én ting at gøre, og det er at se fremad. Fremad mod en ny højtid, der giver os en lang række gode undskyldninger for at trøstespise og fylde os med snacks og lækkerier.

Othellobageriet har allerede nu taget påskeglæderne på forskud og sat hjemmelavede påskeæg på deres i forvejen fristende menu.

Påskeæg-smagning

Det kan synes næsten umuligt at vælge, hvilke æg du gerne vil have med hjem i reden – så lad os foreslå, at du tager én af hver og selvsikkert  omtaler det som “påskeæg-smagning”, hvis nogen skulle sætte spørgsmålstegn ved dét.

Årets varianter er:

  • Original: Med blød Lübeck marcipan og overtrukket med sprød, mørk chokolade
  • Heksehyl: Med chili-Heksehyl, Lübeck marcipan, hvid chokolade og drys af lakrids
  • Hindbær: Med blød hindbærmarcipan overtrukket med hvid chokolade og hindbærdrys
  • Dumle: Med blød Dumle-karamel og sprød, mørk chokoladeovertræk

Vi har naturligvis selv været forbi til en lille prøvesmagning, og dommen er klar: Hvis du i forvejen slet ikke kan få nok af silkeblød marcipan og lækker chokolade, så gør hverken Dumle, Heksehyl eller hindbær oplevelsen værre.

Tværtimod!

Påskeæggene kan købes i en fin æske, hvis du (mod forventning) overvejer at give dem væk som gave. Vi synes, at du skal beholde dem selv. Så er det sagt.

Du finder Othellobageriet på Christiansgade 35, 9000 Aalborg.