Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bestil nu: Flere af Aalborgs bedste laver Påske-menuer fra 150 kr.

Af Line Lindhardt Jensen
Mormors påskemenu
Mormors påskemenu

Påsken er lige oppe over.

Normalt forbindes påskedagene med store påskefrokoster, der samler familier og venner på kryds og tværs.

Sådan bliver det desværre ikke i år, hvor Corona stadig driller i samfundet. Men det betyder ikke, at påskehyggen så helt skal droppes.

Man bør i den grad stadig nyde en god påskefrokost med husstanden eller de allernærmeste og samtidig støtte op om byens lokale restauranter.

Har samlet ni af byens gode steder

MigogAalborg har derfor samlet ni af Aalborgs gode spisesteder, som alle har sammensat en helt særlig påskemenu til MigogAalborgs læsere.

Vores Påske Takeaway kan bestilles i perioden fra d. 29. marts frem til 4. april, og vi synes selvfølgelig, at man bør bestille fra flere af stederne i perioden.

Vær opmærksom på, at der er begrænset antal på stederne, og der er allerede flere af dem som er tæt på udsolgte.

Du finder blandt andet alt fra 8 serveringer på Fandanko til en pris på 175 kr. per person til en 3 retters menu fra Azzurra til 229 kr. per person til det lækre påskebræt fra Salling ROOFTOP til 150 kr. per person.

Vi har også Aalborgs helt nye café med speciale i dansk mad, Mormors Café i Aalborg Øst, med.

Fællesnævneren er, at du får høj kvalitet og meget mad for pengene.

Menuerne er sammensat med en minimumsbestilling på 2 personer.

Sådan bestiller du

Du bestiller blot ved at trykke på “Bestil her” ud fra dit foretrukne spisested, eller få et samlet overblik over alle menuer her.

Når din bestilling er gennemført modtager du en voucher på mail, som du skal bruge ved afhentning. 

Alle spørgsmål vedrørende vores Påske Takeaway stilles til info@migogaalborg.dk

Se alle menuer herunder

Azzurra Jens Bangs Gade

Jens Bangs Gade 15, 9000 Aalborg

3 retters påskemenu, 229 kr. pr. person
Forret
Ovnbagte grønne asparges svøbt med Parmaskinke anrettet med parmesan samt citron  

Hovedret
Oksemørbrad serveret med bøgehatte, ovnstegte rosmarinkartofler, tomatsalat med feta og balsamico 

Dessert
Italiensk Butterdejskage med cremefyld og friske jordbær

Azzurra Nordkraft

Kjellerups Torv 3, 9000 Aalborg

3 retters påskemenu, 229 kr. pr. person
Forret
Rejesalat rørt med grønne asparges, løg, dild og persille
Hertil friskbagt kuvertbrød

Hovedret
150g bøf af lammeculotte anrettet med urtesmør, hertil minigulerødder, jordskokpuré, kartoffelbåde og Demi Glace

Dessert
Mørk chokolademousse med appelsincreme pyntet med friske jordbær

Fandanko – UDSOLGT

Gammel Gugvej 19, 9000 Aalborg

8 skønne retter, 175 kr. pr. person
Store håndpillede rejer
Serveres med karse-aioli, smilende æg og syltet citron
Røget laks
Med forårsløg, cremet fennikel-salat og friske krydderurter
Gode hjemmelavede karrysild
Tilsmagt med æble, løg og purløg
Dyrlægens Natmad – FANDANKO style
Med svampepate, pocheret kalvelårtunge og karamelliseret løg
Kold salat med sprængt kylling
Med panchetta, kapers og grønne asparges. Hertil syltet kejserhat
Sprængt kalvespidsbryst
Med trøffel aioli og langtidsbagt tomat
Rosa-stegt roastbeef
Med pickles og friterede løg
Bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede
Med hjemmelavet tzatziki og søde peberdråber.

Inkl. 2 slags brød

Mormors Café

Tornhøjvej 4, 9220 Aalborg Øst

Påsketapas, 175 kr. pr. person
Mini-stjerneskud
Fiskefilet med rejer, laks, dressing, citron og dild på hjemmebagt brød

Slider med laks
Briochebolle med cremet pesto, varmrøget laks, syltet fennikel og sprød salat

Tartelet
Hjemmebagt tarteletskal med høns i asparges

Varm ret
Flødekartofler med lammefrikadeller og rødbede tzatziki

Dessert
Chokolade muffin med citron cream-cheese frosting og små sukker påskeæg

Penny Lane

Boulevarden 1A, 9000 Aalborg.

Pennys Påsketapas, 175 kr. pr. person
Lufttørret skinke med Pennys pesto og soltørret tomater
Vitello Tonnato – Rosastegt kalvekød med tunsauce
Æggesalat med ferskrøget laks
Salat af plukket varmrøget laks på salater
Krebsehaler vendt med løg, bladselleri, kartofler, olivenolie, vineddike og urter
Lammerullepølse med portvinssky
Sprængt kalvetunge med flødepeberrod
Pennys klassiske hønsesalat med asparges og champignon og sprød gris

Provence

Ved Stranden 11, 9000 Aalborg

3 retters menu, 229 kr. pr. person
Forret
Varmrøget laks med rugbrødschips og  peberrod crème 

Hovedret
Lammekrone med grov mos, glaseret rodfrugter og rødvinssauce

Dessert
Brownie med rørt is og råsyltede bær med rom

Rositas

Borgergade 20, 9000 Aalborg

Påskebuffet, 175 kr. pr. person
Marinerede sild med syltede æbler, rødløg & kapers
Koldrøget laks med rygeostcreme og dild
Rejer med æg, tomat og krydderurter mayonnaise
Havkatfilet i panko med grov remoulade og citron
Muslinger i citronolie med purløg og marinerede kartofler
Vaniljecreme med syltede æbler, pærer og mandarin
Dertil brød og smør

Salling Rooftop

Skal afhentes i Salling Supers delikatesse

Sallings Påskebræt, 150 kr. pr. person
Laks med peberrodscreme
Tørret Salling skinke og bagt tomat
Sild med hjemmelavet karrysalat
Æg og rejer med dild mayonnaise
Hjemmerørt hønsesalat m. baconcrumble og persille
Marineret brie
Hjemmelavet panna cotta

Teatercafeen

Jernbanegade 11, 9000 Aalborg

Påske-Teatertallerken, 175 kr. pr. person
2 slags sild med hjemmelavet karrysalat inkl. en snaps  
Økologiske æg og håndpillet rejer, samt urtemayonnaise 
Smørstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron  
Vesterhavsost med tilbehør
Marcipanbund med luftig bærcreme
Hertil hjemmebagt brød, smør mm.