Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

På tur til Aalborg? Det kan du lave

Af Redaktionen

I ny og næ er det fedt at komme afsted hjemmefra, og selvom det ofte er ekstra fedt at komme et sted hen, hvor man kan ligge ved en pool og få det dejlig varmt, kan Danmark også rigtig mange ting. Hvor ofte lejer du turist i eget land? Danmark har rigtig mange hyggelige, spændende og smukke steder at byde på, og det er uden tvivl et besøg værd.

Er du træt af at være hjemme og se de samme omgivelser hele tiden? Trænger du til at komme ud og væk fra hverdagens stress og jag? Hvis du kan svare ja til dette, så bør du helt sikkert tage af sted på tur til Aalborg eller et andet sted i Danmark.

Os danskere har ofte travlt med at flygte langt væk fra Danmark og det kedelige grå vejr. Det er der ingen undren ved, og det er klart at det ofte er dejligt at komme afsted et sted hen, hvor der er sol og varme hele tiden, og man kan få stegt kroppen godt og grundigt ved en lækker pool, imens du sipper af gode drinks og spiser god mad.

Alligevel er der mange steder i Danmark, som kan rigtig meget, og hvis du ikke har udforsket nogle af Danmarks mest spændende steder, så går du glip af noget. Vi mener at Aalborg er et besøg værd for dig, som ikke allerede har forelsket dig i Aalborg.

Aalborg, Nordjyllands såkaldte hovedstad

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by, og huser derfor mange spændende ting. Byen Aalborg er lokaliseret i Nordjylland og betegnes således som Nordjyllands hovedstad. Her kan du opleve mange sjove og spændende ting, og byen i sig selv er utrolig hyggelig.

Hvis du er på udkig efter gode gaver til ham kan du jo passende, imens du er i Aalborg besøge Aalborgs centrum, hvor du finder masser af shoppingmuligheder. Du kan blandt andet besøge shoppingcentrene Salling, Friis og Magasin, som byder på mange lækre varer. Hvis du er til udendørs shopping, kan du shoppe på de to store gader Algade og Bispensgade, hvor mange af de store fede butikker ligger.

En tur i zoo

Når du er i Aalborg, kan du besøge Aalborgs zoo og kigge på alle de søde dyr. Det er både hyggeligt, hvis du har dine børn med, men også hvis du er uden. I Aalborg zoologiske have er der netop nu blevet født en Girafkalv, som uden tvivl vil få dig til at blive blød i knæene. Desuden har mange zoologiske haver tager julen til sig, og pynter op til jul. Så kan du både får julestemning og dyr for pengene.

Hvis du er på udkig efter ægte julestemning, er der lige nu en ren lysfestival i byen. Byen er pyntet flot op i julebeslutning og skaber hyggelig julestemning. Derudover kan du tage et smut i Kildeparken, hvor der er tændt over 300 adventslys. Det er virkelig noget at opleve. Når du har tilbragt noget tid i Aalborg, så vil du uden tvivl forelske dig i denne gamle og smukke by. Måske du endda får lyst til at komme tilbage?

Del artikel

Andre læser også