Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

På jagt efter nyt sengetøj? Vælg noget med kvalitet

Af Annoncør

Har du brug for nyt sengetøj, var det måske en god idé ikke blot at vælge det første, det bedste du ser på en butikshylde, men at tænke lidt over materialet. For det gør faktisk en forskel, hvad komfort gælder, om sengetøj er lavet af merinould, bambus eller noget tredje. Hvilket materiale er bedst for dig? Det afhænger faktisk meget af præferencer, fx hvor blødt du ønsker, at dit sengetøj skal være.

Find sengetøj af bambus eller merinould online

Leder du efter sengetøj af merinould eller bambus, kan du tjekke inde på rexsengetoj.com, hvor du finder temperaturregulerende og antibakterielt betræk til dine dyner og puder. Er du på jagt efter noget silkeblødt sengetøj af bambus, kan du finde det her. Hvis du snarere er til klassisk merinould, der er kradsefrit, er det også her, du kan lede. Faktisk så har de et bredt udvalg inden for sengetøj.

Lad barnet sove i allergivenligt sengetøj uden skadelige kemikalier

For de har også sengetøj til familiens nykommere. Du kan finde nuttet juniorsengetøj, der lever op til Oeko-Tex 100-standarden og derfor ikke indeholder kemi, der er skadeligt for hverken dit barn eller miljøet. Og du kan finde allergivenligt babysengetøj, så spædbarnets første nætter uden for sin mor ikke bliver fyldt allergener. Giv dit barn noget sengetøj af kvalitet, og så kan I begge sove lettere.

Får du lys ind gennem vinduet om natten? Sov med natbriller

Hvis dit vindue ligger ud til en befærdet gade i byen eller – endnu værre – ud til en gade fyldt med barer og bodegaer med neonskilte, så er dit soveværelse nok fyldt med lysstråler om natten, selvom persiennerne sorterer nogle fra. I sådan en situation skulle du overveje at få en sovemaske, så at du kan sove i totalt mørke. Sådan nogle skulle du måske også gå på jagt efter, når du køber nyt sengetøj.