ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner sit tredje sted: På Fjorden overtager kendt bageri

Af Stine Kjølby Christensen
Git Becker
Git Becker

Siden Git Becker åbnede På Fjorden i BoShop for lidt over et år siden, har hun ikke trådt på bremsen siden.

For ganske kort tid siden, kunne vi afsløre, at hun havde udvidet På Fjorden-familien med endnu en afdeling; denne gang ligeledes tæt på fjorden på Akvavitvej hvor North Urban Art Studio også skulle have til huse.

Læs også: Kendt for lækre kager og brød: Populær café er åbnet endnu et sted i byen

Efterspørgslen på Git og På Fjordens fantastiske bagværk er ikke blevet mindre – samtidig med, at rammerne for at bage det ikke blev større.

Det har gjort det svært for Git og hendes ansatte at følge med, men dét er der fundet en løsning på nu.

Åbner sit tredje sted: På Fjorden overtager kendt bageri

Åbner stort bageri i Svenstrup

I bageriet i Svenstrup, der indtil nu har tilhørt La Bonta under navnet “Brødvrk”, er Git nemlig flyttet ind.

Navnet ændres inden længe til “På Fjorden – Brødværftet”, men i montren finder du allerede nu de velkendte brød og kager fra På Fjorden.

“Vi havde simpelthen brug for flere plads, hvis vi skulle have mulighed for at vækste. Nu har vi overtaget 150 kvm. herude, så vi fremover kan levere herfra til alle vores bagerier inde i byen,” fortæller Git Becker, da vi besøger de nye lokaler.

Åbner sit tredje sted: På Fjorden overtager kendt bageriÅbner sit tredje sted: På Fjorden overtager kendt bageri

Der er naturligvis også brødsalg direkte fra disken i Svenstrup, hvor Git for eksempel har valgt at tilføje rundstykker (på surdej) til sit sortiment for at imødekomme de faste kunder, der stadig henter brød på adressen.

“Stamkunderne skal selvfølgelig lige vænne sig vores anderledes koncept, og at vi ikke har en stor jødekage til 30 kr. – men modtagelsen har allerede været virkelig god, og vi er så glade for at være her,” siger hun og fortsætter:

“Nu skal vi lige have styr på alle processerne, for det kræver noget omlægning at flytte og lære de nye maskiner at kende. Når der er styr på den del, så begynder vi at lege igen.”

Åbner sit tredje sted: På Fjorden overtager kendt bageri

Det kan du købe ved den nye bager

Indtil videre kører Git selv ind og ud af byen med brød og kager til de andre bagerier flere gange om dagen; men glæden ved, at der nu er nok af begge dele til alle – og at bagerne har ideelle forhold at arbejde under – overskygger alt andet.

“Min plan er, at jeg den næste tid kommer til at bruge i hvert fald 75 % af min tid herude. Jeg kan mærke, at jeg har brug for at være her og fortælle vores historie til dem, der kommer her,” siger Git.

Åbner sit tredje sted: På Fjorden overtager kendt bageri

Da vi kiggede forbi en fredag formiddag bød udvalget i montren på fastelavnsboller, knækbrød, croissanter, rugbrød, Monkey Bread, Kouign Amann (prøv den!), Nutellasnegl, landbrød, kanelsnegl, naturbrød, purpurbrød, landboller, purpurboller og så de “nye” surdejsrundstykker.

Derudover kan du også få lov at smage byens bedste flødeboller, som La Bonta lige nu leverer til På Fjorden.

Bor du selv syd for Aalborg, kan du altså både besøge og smage På Fjordens lækre bagværk – helt uden at køre ind til byen.

Du finder dem på Godthåbsvej 2, 9230 Svenstrup J. 

Del artikel