ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sidste dag på mandag: På Fjorden lukker i BoShop

Af Stine Kjølby Christensen

Der har været fart på, siden Git Becker åbnede På Fjorden inde i bolighuset BoShop i slutningen af 2020.

Har man fulgt godt med, så ved man også, at de i den grad har formået at sætte sig stærkt på Aalborgs bagerimarked – og de har siden udvidet familien med en afdeling på Akvavitvej ved Spritten og senest i Svenstrup, hvor “På Fjorden – Brødværftet” åbnede.

Sidste dag på mandag: På Fjorden lukker i BoShop

Bag alle disse initiativer står én handlekraftig kvinde, der altså har haft mere end rigeligt at se til det sidste års tid. Derfor tager hun nu også en hård, men vigtig beslutning, der skal sætte rammerne for På Fjorden i fremtiden.

“Det har været en fuldstændig fantastisk rejse for os i Østerågade, som var det perfekte sted for mig at starte op.

Vi har fået så stor opbakning fra aalborgenserne til trods for Corona, restriktioner og nedlukning, at vi i dag står med fyldte huse og har virkelig travlt … Og det betyder samtidig, at tiden er kommet til, at jeg bliver nødt til at kill your darling, fortæller Git Becker til MigogAalborg.

Store planer for fremtiden

På Fjorden i BoShop har derfor sidste åbningsdag mandag den 28. februar – og herefter er det altså slut med at nyde godt af de lækre café-retter, gode vine og den helt unikke lokation i én af Aalborgs smukkeste bygninger.

Heldigvis skal vi ikke sige farvel til alt det bagværk, som På Fjorden er blevet kendt og elsket for – tværtimod.

“Jeg har stået i en situation, hvor jeg er blevet nødt til at “vælge hest” så at sige. Og det er surdejen, jeg virkelig brænder for.

Heldigvis er det netop også vores bageridel, der er i kæmpe vækst, og det har også været den, der har båret os gennem corona og været grundlag for vores platform, som den er den dag i dag,” forklarer Git og fortsætter:

“Jeg er nødt til at se mig selv som en forretningskvinde, og hun ser, at vores bageridel kan noget unikt, og at det derfor er den, der skal have mit fulde fokus.”

Sidste dag på mandag: På Fjorden lukker i BoShop

Det nye bageri i Svenstrup har allerede åbnet helt nye muligheder, og Git ser ind i en meget lys fremtid med sine to afdelinger.

“Der er fuld knald på i Svenstrup – og velkomsten har været meget mere positiv end forventet. Det betyder også, at vi fremover har visioner om at blive en meget mere integreret, lokal aktør med lokale medarbejdere.

Imens vil jeg bruge en masse tid på at udvikle vores brødsortiment, og det er allerede sket med blandt andet surdejsrundstykker,” siger hun.

Sidste dag på mandag: På Fjorden lukker i BoShop

Drømmer du om at blive café-ejer?

Selvom Git Becker lige nu har travlt med at se fremad, så har hun stadig intet imod at se tilbage på en dejlig tid med sin startup-virksomhed i BoShop, der tog fart hurtigere end hun overhovedet havde turde drømme om.

“Tiden er kommet til at give stafetten videre, så jeg håber virkelig, at der sidder én derude, der har lyst og mod på at føre det videre, vi har startet i BoShop.

Vi har skabt et stærkt fundament med et stort kundegrundlag, og det hårde arbejde med at få folk derop er allerede lykkes,” siger Git.

Sidste dag på mandag: På Fjorden lukker i BoShop

Er man interesseret i at starte et iværksætter-eventyr på samme måde, som Git gjorde for lidt over et år siden, mener hun, at afdelingen i BoShop i Østerågade er det helt perfekte sted.

Lokalerne står ledige – og klar til overtagelse – fra på mandag, og du kan kontakte BoShop, hvis du er interesseret i at føre det videre.

Del artikel