Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt for sit bagværk: Populær café udvider på ny lokation

Af Emil Kjær Jørgensen

De seneste år er det ene lækre surdejsbageri efter det andet skudt op i Aalborg, hvor fokus er på de bedste råvarer, de helt rette teknikker og velsmag ad libitum.

For et år siden åbnede Git Becker bageri- og vinbodegaen På Fjorden i Boshops flotte lokaler, og siden da har Git og co. ikke set sig tilbage.

Aalborgenserne har virkelig fået øjnene op for På Fjordens lækre bagværk, som man i øvrigt også kan købe i et lille brødudsalg i stueetagen på Østerågade og på Grønttorvet på Frederikstorv.

Og minsandten om de ikke er klar med endnu en udvidelse.

Kendt for sit bagværk: Populær café udvider på ny lokation
Git Becker på Grønttorvet

Åbner 200 kvm. stor café på Spritten

Nu kan MigogAalborg nemlig afsløre, at På Fjorden åbner endnu en afdeling, og man er stadig tro mod navnet. For den nye afdeling kommer også til at ligge tæt på fjorden – nærmere bestemt på Spritten på adressen Akvavitvej 23.

Her er dygtige kunstnere i byen ved at etablere North Urban Art Studio, der er et atelier-fællesskab på hele 1200 kvm.

“Det er et helt fantastisk sted, hvor vi har fået lov til at åbne en café i et 200 kvadratmeter stort område lige ved indgangen,” fortæller en stolt Git Becker.

Hvis alt går efter planen åbner den nye På Fjorden allerede stille og roligt den 1. december, mens man regner med den helt store åbning omkring 1. februar næste år.

“North Urban Art Studio er et arbejdende værksted, hvor der er en helt vildt fed stemning, som vi virkelig glæder os til at blive en del af. Stemningen herude er meget kreativ, uformel og fri, og det vil vores café også bære præg af.”

Det kan du sætte tænderne i

På Fjorden kommer til at have et brødudsalg, hvor man kan købe alverdens udsøgt bagværk i bedste På Fjorden-stil, og derudover kan man købe kaffe, lækre sandwich, suppe og med tiden også et koldt glas hvidvin.

De mange fristelser kan man så nyde i det store åbne område, hvor man er mere end velkommen til at sidde og lave lektier, mødes med vennerne eller holde forretningsmøde.

Kendt for sit bagværk: Populær café udvider på ny lokation

På Fjordens nye afdeling kommer efter planen til at holde åbent tirsdag – fredag fra klokken 08.00 – 17.30, mens man holder lukket søndag og mandag i opstartsperioden.

Hvad: På Fjorden åbner ny afdeling
Hvor: Akvavitvej 23 (North Urban Art Studio)
Hvornår: 1. december (Hvis alt går efter planen) / 1. februar (Grand Opening)