Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt for lækre kager og brød: Populær café er åbnet endnu et sted i byen

Af Michael Qureshi

For et år siden åbnede Git Becker bageri- og vinbodegaen På Fjorden i Boshops flotte lokaler på Nytorv, og siden da har Git og co. ikke set sig tilbage.

Aalborgenserne har virkelig fået øjnene op for På Fjordens lækre bagværk, som man i øvrigt også kan købe i et lille brødudsalg i stueetagen på Østerågade og på Grønttorvet på Frederikstorv.

I går åbnede man så dørene til endnu en ny café i familien.

Åbner 200 kvm. stor café på Spritten

På Fjorden rullede den røde løber ud i går til første åbningsdag på en ny café, der præcis, som tilfældet er med BoShop, læner sig op af et andet spændende koncept.

For man kommer til at ligge i samme lokaler som North Urban Art Studio, der er et atelier-fællesskab på hele 1200 kvm.

Planen er, at North Urban Art Studio og den nye På Fjorden café skal tiltrække unge studerende, og især for dem med en fælles interesse i kunst bliver det nærmest et sandt paradis.

På Fjorden er også meget tro mod sit oprindelige navn, da man er åbnet et stenkast fra Limfjorden. Nærmere bestemt på Spritten på adressen Akvavitvej 23.

“Det er et helt fantastisk sted, hvor vi har fået lov til at åbne en café i et 200 kvadratmeter stort område lige ved indgangen,” har indehaver Git Becker tidligere fortalt til MigogAalborg.

“North Urban Art Studio er et arbejdende værksted, hvor der er en helt vildt fed stemning, som vi virkelig glæder os til at blive en del af. Stemningen herude er meget kreativ, uformel og fri, og det vil vores café også bære præg af.”

Det kan du sætte tænderne i

På Fjorden kommer til at have et brødudsalg, hvor man kan købe alverdens udsøgt bagværk i bedste På Fjorden-stil, og derudover kan man købe kaffe, lækre sandwich, suppe og med tiden også et koldt glas hvidvin.

De mange fristelser kan man så nyde i det store åbne område, hvor man er mere end velkommen til at sidde og lave lektier, mødes med vennerne eller holde forretningsmøde.

Kendt for lækre kager og brød: Populær café er åbnet endnu et sted i byen

På Fjordens nye afdeling kommer efter planen til at holde åbent tirsdag – fredag fra klokken 08.00 – 17.30. Lørdag holder man åbent 8.00-15.00.

Del artikel

Andre læser også