ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overrask din chef med ny viden!

Af Annoncør

Uanset om du selv er virksomheds ejer, eller om du gerne vil stå stærkere i den virksomhed du arbejder i, er det altid svært at vide hvor og hvad man skal være opdateret i, for at følge med den naturlige udvikling.

 

Bliv sikker på nettet med en VPN

Du går måske rundt i din egen osteklokke, eller også er du bare ikke en computernørd, og ved derfor slet ikke hvad en VPN-server er, hvordan den fungerer og hvad man bruger den til. Men frygt ikke! Hjælpen og forklaringen er på vej.

VPN står for virtuelt privat netværk. For at forstå hvad det er, og hvordan det virker, skal man også vide hvad en server er samt hvad en IP- adresse er.

En server er en form for computer der administrerer og deler information (dvs. internettet). Altså består internettet af en ufattelig masse servere, som vi alle er koblet sammen med. En VPN-forbindelse bruges som en sikker måde at tilgå forskellige servere på, uden at andre kan overvåge den server man prøver at tilgå. I praktisk betyder det at når du logger ind på Facebook tilgår du en server, som har dine log-in informationer samt beskeder, billeder mm. Så med en VPN-forbindelse krypterer du din forbindelse til den server du er forbundet med.  Det er specielt vigtigt hvis du logger på offentlige netværk, da hackere nogle gange laver et netværk med samme navn som det netværk man nu prøver at logge på, og på den måde kan de se alle dine oplysninger når du f.eks. logger ind på banken. Men med en VPN sikrer du din forbindelse så de ikke kan se med. Ønsker du at være sikker kan du læse denne guide: NordVPN

 

En ny og bedre hjemmeside

Der er ingen tvivl om at den bedste from for markedsføring i dag er online markedsføring. Man har lavet flere test af de forskellige medier og måder at markedsføre på, men man fandt at man fik den bedste ROI ved Online markedsføring. ROI betyder i øvrigt (Return of investment). Og når det kommer til Online markedsføring er der ingen tvivl om at det vigtigste sted at starte, er sin hjemmeside. Du kan se det som et fundament for al den markedsføring der kan laves på enten de social medier eller andre måder som Google ads eller SEO. Og derfor er det ofte bedst at starte forfra med et nyt website, i stedet for at lappe på den gamle.

Kurser

Den sidste og måske bedste måde at overraske din chef er ved at tage et kursus. I den meget konkurrence prægede verden, med konstant udskiftning af medarbejdere, er det vigtigt at man gennem hele sit arbejdsliv har fokus på konstant læring. Når man skal lære nye ting, er der mange tilgange til det. Der er de helt basale kurser som F.eks. et Excel kursus. Det er den slags der bare skal være styr på, og som er helt basalt. Men det som kan give dig en fordel overfor dine kollegaer, er de mere specielle kurser eller kurser som overlabber ind over andre dele af virksomheden, så du bedre kan forstå dine kollegaer. På denne måde står du stærkere på tværs af din organisation, og det kan derfor både være svært at fyrre dig, og på den anden side være svært ikke at give dig en forfremmelse.

Del artikel