Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter overfald i Bispensgade: Den mistænkte er nu identificeret

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Tidligere mandag udsendte Nordjyllands Politi en pressemeddelelse, hvor de opfordrede en mistænkt gerningsmand til at melde sig selv.

Det skete ikke, og derfor reagerede politiet ved at offentliggøre et billede af ham.

Nu skriver Nordjyllands Politi så i en pressemeddelelse, at de takket været flere gode henvendelser fra offentligheden har identificeret den mand, som man mistænker for at stå bag alvorlig vold mod et 17-årigt offer i Aalborg i weekenden.

Der er, oplyser efterforskningsleder og politikommissær Kenneth Rodam, tale om en 24-årig mand, der stammer fra det midtjyske område.

”Vi har været ude for at lede efter ham på flere adresser, hvor vi mener, at han kunne opholde, men indtil videre er det ikke lykkedes for os at lokalisere ham og få ham anholdt.

Jeg vil derfor stærkt opfordre ham til at melde sig – så han forklare sig til sagen,” siger Kenneth Rodam, der i næste åndedrag retter en stor tak til de borgere, der henvendte sig med relevante informationer:

”Via vores offentlige efterlysninger i pressen fik vi hurtigt mistænktes identitet fastslået, så vi nu kan få mulighed for at stille ham til regnskab for sine handlinger. Tak til borgerne for hjælpen i sagen.”

Leder også efter to andre personer

Politikommissæren tilføjer, at politiet stadig også leder efter de personer – en kvinde og en mand – som den mistænkte var i følgeskab med på tidspunktet for overfaldet.

”De skal afhøres til sagen, så deres rolle før, under og efter kan afklares,” slår Kenneth Rodam fast.