Over 70.000 fulgte med sidst: Aalborg får igen kæmpe esportsevent

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

Esport er ved at blive kæmpestort både i Danmark og internationalt.

Det var således en stor succes, da der blev afviklet  Geeks Gone Wild, Jyllands største esportsfestival, i Gigantium tidligere på året.

Nu har man netop offentliggjort, at Geeks Gone Wild vender retur til Gigantium og Aalborg.

Arrangørerne, Lan Team Nord, har netop annonceret, at Geeks Gone Wild #24 vil blive afholdt fra den 25.-27. januar 2019 med plads til 1500 deltagere i Gigantium.

Foreningen Lan Team Nord, som står bag Geeks Gone Wild, fortsætter det gode samarbejde med Aalborg Events om sammen at skabe en suveræn oplevelse for alle deltagende fra den gængse gamer til eliten inden for esport.

Rammerne er sat, og med en stor scene med plads til knap 2500 tilskuere, kombineret med nye tiltag og en satsning på et stort e-sportsområde, er der åbnet op for skabelsen af en forrygende esportsfestival i Aalborgs største arena, Gigantium.

Store visioner i år

Arrangørerne på projektet GGW #24, Amalie Larsen, Lasse Kjær og Rune Ettrup glæder sig over støtten fra blandt andet Aalborg Kommune.

“Vi har store visioner i år og vi glæder os derfor til afviklingen af endnu et Geeks Gone Wild i Aalborg. Med den fantastiske støtte og tillid i ryggen fra Aalborg Kommune, er vi klar, og kan ikke vente med at få det hele sat i gang ved GGW #24.

Vi har lært rigtig meget af vores tidligere events, og med disse erfaringer glæder vi os til at tage kampen op og sørge for, at vi afvikler det fedeste esports event til dato,” siger de tre arrangørere.

Det er allerede på plads, at der både afholdes en professionel samt en semi-professionel turnering i CS:GO. Hele arrangementet kan opleves online, da der hele weekenden castes og streames internationalt. Det kan på den måde opleves fysisk i Gigantium med alle effekter, såvel som online.

Sidste år fulgte over 70.000 med online, mens Gigantium salen var proppet.

Både eliten og den almindelige gamer kan deltage

Omkring sidste års resultater udtaler Lasse Kjær:

”Vi er enormt stolte af sidste års resultater. Her havde vi et event, hvor der hverken var større afbrydelser eller udskudt tidsplan. Så det vi vil gøre i år, er at finpudse det og sørge for, at vi igen kan skabe et event, som både den danske elite og ikke mindst den almindelige gamer kan deltage i.“

Der er således lagt i kakkelovnen til et brag af en weekend, når Geeks Gone Wild løber af stablen til januar. Der bliver fede turneringer, stort messeområde og massiv interesse både her i byen og internationalt.

Billetsalget starter den 27. september 2018.