ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Op mod 400 slags spiritus: Stor Spiritusfestival afholdes i november

Af Nathalia Hentze Nielsen

Fredag den 11. november og lørdag den 12. november byder Vin & Vin Aalborg inden for til en aften, hvor du kan smage alt, hvad hjertet begærer af spiritus.

Spiritusfestivalen er den ældste og største af sin art i Danmark, og der er nok at glæde sig til for aalborgenserne.

Til festivalen får du mulighed for at smage op mod 400 forskellige spændende slags spiritus. Det er alt fra rom til whisky, gin, cognac og meget mere.

Der kommer endda en kultbar, hvor der tilbydes cirka 50 flasker af sjælden og dyr spiritus.

Festivalen foregår i den store gymnastiksal på Skipper Clement Skolen på Gammel Kærvej 30, hvor der opstilles et 30 meter langt bord med våde varer.

Billetter kan købes for 275 kroner hos Vin & Vin Aalborg på Vestre Alle 2 og med i prisen, får du et Glencairn whiskyglas med velkomstdram, 5 smagspoletter, et katalog og mad.

Op mod 400 slags spiritus: Stor Spiritusfestival afholdes i november

Gode priser på spiritus

Du kan vælge mellem tre forskellige tidsrum at deltage i.

Det første hold er fredag fra klokken 18.00 til 22.00, det andet hold er lørdag fra klokken 12.0 til 16.00, mens det sidste hold er lørdag klokken 18.00 til 22.00.

Bliver du undervejs forelsket i en flaske spiritus, kan du bestille det til en rigtig god pris og afhente det i butikken ugen efter.

“Efter stor efterspørgsel har vi også vores egen lille cocktailbar til festivalen, hvor vi står og laver en række forskellige klassiske cocktails.

Det er et godt alternativ, hvis du ikke vil gå og drikke whisky i en time,” fortæller Troels Kamstrup, der er butikschef hos Vin & Vin Aalborg.

Op mod 400 slags spiritus: Stor Spiritusfestival afholdes i november

Får du lyst til at sidde ned undervejs og nyde både cocktails og mad fra Weber, vil der være borde og stole til samtlige gæster.

Du kan udforske det store udvalg af spiritus i festivalens program.

Hvad: Spiritusfestival
Hvor: Skipper Clement Skolen, Gammel Kærvej 30, 9000 Aalborg
Hvornår: 11-12. november. Du kan vælge mellem tre hold: Fredag fra kl. 18.00-22.00, lørdag kl. 12.00-16.00 og 18.00-22.00

Del artikel