Over 20 år med Nadias: Aalborgs store sandwich-kæde følger med tiden

Skrevet af: Michael Qureshi

Det var i en en lille butik på Boulevarden 22, at det hele startede for over 20 år siden.

Det var her, at Adnan Jabr og hans kone Pia Rieland overtog lokalerne fra Sandwich og Muffins, som tidligere hed Doris Sandwich.

Dengang havde de nok aldrig drømt om, at de to årtier senere ville stå i spidsen for Aalborgs største sandwich-kæde med seks sandwichbarer og fem salatbarer.

Faktisk var det Adnans arbejdstider som kok, der fik dem til at åbne deres egen lille sandwichbar.

“Efter vi stiftede familie, var jeg træt af aftenarbejdet som kok.

Så jeg valgte at kaste mig over mit eget, hvor det var frokosten, der var det største. På det tidspunkt var der ikke rigtig andre sandwichbarer, så aalborgenserne tog godt imod det,” fortæller Adnan Jabr.

MigogAalborg møder ham på det flotte kontor ovenover Nadias butikken på Østerågade, hvor der tidligere lå Joe & The Juice.

Vokseværk kom hurtigt

Han smiler, mens han husker tilbage på starten på sandwich-eventyret.

“Jeg havde aldrig tænkt, at det kunne blive så stort. Men otte måneder efter vi havde åbnet den første, så overtog vi en anden butik i Reberbansgade.”

Endnu engang væltede det ind med kunder, og vokseværket fortsatte med flere butikker.

Navnet blev også ændret.

“Efter vi fik vores datter Nadia, ændrede vi navnet. Hun er 17 år i dag, så hun synes selvfølgelig, det er lidt sjovt, at hun lægger navn til så mange spisesteder i Aalborg,” siger Adnan med et stort smil.

I 2006 prøvede Aalborgs nye sandwich-kongepar så noget nyt. De åbnede Nadias Café. Men det duede aldrig. Fokus skulle tilbage på sandwich-delen.

Resten er nærmest historie.

Bedste regnskab i tre år

Nadias har positioneret sig i Aalborg, og trods øget konkurrence på mange fronter, så kom kæden ud af 2018 med bedste regnskab i tre år med et plus på knap en kvart mio. kr.

En af årsagerne til at det stadig går så godt, selv om udvalget af frokost- og aftensmad er gigantisk i Aalborg i dag, er at man formår at følge med tiden.

Nadias er blevet skarpere på at digitalisere forretningen og har en stærk tilstedeværelse på de sociale medier, hvor hovedparten af kunderne også er.

“Der har været et stort fokus på at trimme og modernisere forretningen.

Vi har brugt over tre og en halv million på, at alle butikkerne er gået ind i en digital tidsalder.

Vores mål har hele tiden været at have mere fokus på kunderne, når de er nede i butikken.

Og med vores webshop kan vi sikre, at kunderne undgår ventetid, når de bestiller.

Man får endda 10 procent, når man booker online, så det har været win win for alle,” forklarer Adnan.

“Vi kan godt mærke, at konkurrencen er blevet markant større. Nu kommer der også kæder udefra og åbner.

Men vi er stadig markedsleder, og aalborgenserne kender os igennem 20 år. De ved, hvad vi står for.

Vi leverer stadig de bedste råvarer, men har beholdt vores opskrift på den marinerede kylling gennem alle årene. Jeg synes, at vi er gode til at holde niveauet, så kunderne kommer igen,” siger manden bag Nadias.

Hver uge skæres 1,5 ton kylling

Det gavner også forretningen, at man har sit eget store produktionskøkken, hvor alle råvarer og ingredienser bliver leveret ud fra til butikkerne.

“Hver uge bliver der skåret 1,5 ton kylling. Hver dag skæres der over 600 kg til salatbaren. Vi producerer vores egen pesto, hummus. Vores biler kører op til tre gange om dagen fra produktionskøkkenet ud til butikkerne,” fortæller Adnan.

Nadias står desuden for en stor catering-del, hvor der leveres både sandwich samt lune og varme retter til alle mulige forskellige arrangementer rundt omkring.

“Kokken er der stadig indeni mig. Det slipper jeg nok ikke helt, og jeg elsker at have med vores catering-afdeling at gøre, fordi der er mere afveksling.

Vi sponsorerer også mad til forskellige steder, blandt andet Aalborg Pirates VIP-arrangement. Vi var forleden også hovedsponsor for den største Day & Night nogensinde i Aalborg, hvor Gammeltorv var tætpakket til koncert om aftenen.

Nadias sponsorerer desuden mere end 14 idrætsklubber i Aalborg.

For os betyder det rigtig meget at støtte op om gode lokale tiltag, for det er sådan vi skaber en stærkere by i Aalborg,” siger Adnan.

Ikke nervøs for at prøve igen

Nadias-kæden lukkede i 2017 deres butik i Hjørring, hvor der på det tidspunkt ikke var nok omsætning i at ligge i METROPOL storcentret. Men det har ikke afskrækket Adnan og Pia fra at udvide uden for Aalborgs grænser.

“Det var en fantastisk butik i Hjørring, men det var en ren underskudsforretning i to år.

Der er stadig mange fra Hjørring, der skriver til os, hvornår vi prøver igen.

Men vi er ikke nervøse for at prøve igen i andre byer. Vi har også lært en masse og vores organisation står stærkere i dag. Så det er på tegnebrættet, men hvor og hvornår kan jeg ikke afsløre for meget om lige nu,” lyder det fra Adnan.

Efter regnvåd weekend: Sommervarmen vender retur i næste uge

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Stine Kjølby Christensen
Foto: Stine Kjølby Christensen

Det blev en regnfuld torsdag, og fredagen har ikke været meget bedre i Aalborg.

Flere steder i Jylland faldt der næsten en hel måneds nedbør på bare et døgn, hvor man her i Aalborg-området fik omkring 20 millimeter regn i det seneste døgn.

Men snart kan paraplyen pakkes sammen igen. I næste uge vender sommervarmen nemlig tilbage.

Det fortæller vagtchefen hos DMI Lars Henriksen til MigogAalborg.

Hvis man kigger på de mest optimistiske prognoser kan vi ramme helt op til 23 grader i næste weekend.

“Der er stadig lang tid til næste weekend, så det er selvfølgelig forbundet med en vis usikkerhed. Men sikkert er det at efter en ustadig og kølig weekend i Nordjylland, så stiger temperaturerne klart i næste uge, og det bliver mere sommerligt. Eneste usikkerhed er, hvor stabilt det bliver.

Om det bliver med fuld sol eller der kommer nogle tordenbyger lokalt indimellem,” siger Lars Henriksen.

Læs også: Iskold sommernyhed: Restaurant frister med hjemmelavet Nutella-is

Kilde: DMI

Næste weekend ser lovende ud

Næste weekend ser virkelig lovende ud med temperaturer fra 19 grader og op til de 23 grader og fuld sol.

Er vi virkelig heldige, så runder den 25 grader og dermed endnu en vaskeægte sommerdag som vi oplevede tidligere på ugen.

“Det ser lovende ud, så meget kan jeg godt sige,” lyder det fra vagtchef Lars Henriksen.

Så er det jo rigtig godt, at Vestre Fjordpark har fået vandet tilbage, og fra i dag er det tilladt at bade der igen. Du kan selv tjekke prognoserne hos DMI her

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Resten af ugen får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her 

Gode nyheder: Ingen nye tilfælde af Corona-smitte i Nordjylland seneste uge

Skrevet af: Michael Qureshi
Pressefoto Region Nordjylland
Pressefoto Region Nordjylland

Corona har fyldt rigtig meget i vores bevidsthed de seneste tre måneder.

Men for første gang siden marts tyder alt på, at Corona-virussen stort set er forsvundet her i Nordjylland. Det fortæller ledende overlæge på Aalborg Universitetshospital Henrik Nielsen til TV 2 Nord.

Han siger til tv-stationen, at der har været 0 nye tilfælde af Corona-smittede i hele Nordjylland den seneste uge.

“Corona er næsten væk fra Nordjylland. Over den sidste måned har der været meget få tilfælde, og ingen nye tilfælde over den sidste uge,” siger ledende overlæge Henrik Nielsen til TV 2 Nord.

10 indlagt i Nordjylland

Ifølge den seneste overvågningsrapport fra Statens Serum Institut er tallene også ganske pæne for Nordjylland. Her var der kun 10 indlagt med Corona heraf 4 på intensiv og 2 i respirator.

Tidligere i forløbet har det tal været over 30, men Nordjylland har generelt været den region i hele landet med færrest tilfælde af smittede og indlagte.

Status er desuden, at ud af 53.705 testede for Covid-19 i Nordjylland, er 436 bekræftet smittet. 101 patienter har i alt været indlagt med Corona-virus, og der har været 22 dødsfald, hvor de afdøde har været smittet med virussen.

Nye bekræftede COVID-19 smittede per 100.000 indbyggere (incidens) de seneste 7 dage fordelt på kommuner.

Kilde: Statens Serum Institut

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Resten af ugen får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her 

Perfekt til lang weekend: Få en burgermenu med sodavand til en 50’er

Skrevet af: Line Lindhardt Jensen

I løbet af denne uge har vi kørt Bogø Burger Week.

Her har du for en flad 50’er kunnet forkæle dig selv med en valgfri burger, valgfri dip og pomfritter.

I anledning af Fars dag – og dermed en halv fridag i morgen – weekend og sikkert også det skønne solskinsvejr de sidste par dage, er Mario fra Bogø i godt humør, og han har derfor helt særligt valgt at smide en valgfri dåse sodavand oveni hatten (vælg mellem Pepsi, Pepsi Max, Faxe Kondi og Guaraná Antarctica).

Det vil altså sige, at du fra i dag og til og med søndag kan købe en komplet burgermenu indeholdende en valgfri burger, en valgfri dip, en valgfri dåsesodavand og pomfritter til 50 kr. (plus billetgebyr på 10 kr.)

For de 50 kr. (+ gebyr) kan du vælge frit fra burgermenukortet.

Kortet rummer ni forskellige burgere, og der burde været noget for enhver smag.

Du kan vælge mellem: Crispy Chicken, Hamburger, BBQ Burger, Guacamole, Cheeseburger, Double A, American Bacon, Mexican Chicken, Mexican Beef.

Du sparer penge på dette tilbud, uanset hvilken burger, du vælger.

Burgere lavet af Himmerlandskød

Kødet er lavet af Himmerlandskød, som er blandt de mest anerkendte nordjyske producenter af kød.

Dette er udelukkende dansk kød, hvor dyrene er født og opvokset hos danske landmænd i Himmerland.

Bogø Burger Week løber fra d.1 juni – d.7 juni, og kun i den periode kan du indløse din købte menu.

Burgermenuerne kan ikke købes direkte hos Bogø til denne pris.

Du skal købe og betale via linket herunder. Bemærk også at der er et begrænset antal Bogøs burgere m. fritter, sodavand og mayo til salg hver dag. Så I skal skynde jer og bestille til de dage, hvor I kunne tænke jer Bogøs burgermenu.

MigogAalborg står for billetsystemet, logistikken og markedsføringen i Bogø Burger Week – derfor er der påsat et billetgebyr.

Sådan fungerer Bogø Burger Week

  • Klik ind på Køb her
  • Vælg i hvilken Bogø butik du ønsker at afhente din Bogø burger m. fritter, sodavand og valgfri dip
  • Vælg hvilken dag og hvilket afhentningstidspunkt du ønsker
  • Vælg hvor mange Bogø burgermenuer ønsker at købe
  • Husk at tilvælge billetgebyr på 10 kr. for at færdiggøre din booking
  • Tryk på Start tilmelding
  • Udfyld navn og adresse
  • Betal
  • Tag din bekræftelse med enten på mobilen eller print den ud fysisk og gå ned i din valgte butik for at bestille og afhente din valgte Bogø burgermenu

Østerågade
Køb din Bogø burgermenu fra butikken i Østerågade her.

Bogøgade
Køb din Bogø burgermenu fra butikken i Bogøgade her.

Shoppen
Køb din Bogø burgermenu fra butikken i Shoppen her.

Reberbansgade
Køb din Bogø burgermenu fra butikken i Reberbansgade her.