Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Outsource din IT-afdeling

Af Annoncør
High angle shot of a group of call centre agents working in an office
High angle shot of a group of call centre agents working in an office

Vil du også gerne lægge energien et andet sted end at tænke på IT og alt, hvad det indebærer? Det er der en løsning på. 

IT-outsourcing giver dig mulighed for at fokusere på det du er god til, og lade eksperter om at koncentrere sig om driften og sikkerheden i din virksomhed. Med en certificeret IT-partner ved hånden kan du få service i topklasse, og mulighed for at have dem med hele vejen i takt med din virksomheds udvikling. 

Fordele ved IT-outsourcing 

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal outsource din virksomheds IT-afdeling til en IT-partner?
Læs om 5 fordele ved at outsource virksomhedens IT-afdeling, og vær sikret alle informationer inden beslutningen tages.  

 1. Forretningsudvikling 
  • Ved outsourcing af IT-afdeling får din virksomhed en sparringspartner, som følger virksomhedens udvikling. Det giver din virksomheds IT-løsning mere agil, og du er sikret eksperter inden for alle IT-områder uanset hvilken udvikling din virksomhed tager.

 2. Høj performance 
  • Virksomhedens data og infrastruktur vil blive varetaget af IT-partneren, hvor du både får hurtigere hastighed og bedre drift. Din IT-partner er eksperten på IT, men du er eksperten i din virksomhed. Med sparring og forventningsafstemning imellem jer vil der skabes en løsning, der kan passer til din virksomhed og dets fremtid.

 3. Fuld fleksibilitet 
  • Din kommende IT-partner er til for at gøre det nemt for dig, hvad end din virksomhed opskalerer og har brug for mere sikkerhed, drift eller service eller du nedeskalere og har brug for mindre af disse. Du har mulighed for at styre volumen og skrue op og ned alt efter, hvilket behov du har.

 4. Support
  • Få IT-support når du har brug for det. Vælg en IT-partner, som har kompetente medarbejdere bag telefonen, der kender til din virksomhed og dine udfordringer – og ikke mindst er klar til at løse dem.

 5. Optimal sikkerhed 
  • Med en IT-partner med på holdet skal du være garanteret eksperter der er certificerede ud til fingerspidserne. Et certifikat som kvalitetsstempler en god IT-partner, er cloudcertifikatet, som sikrer at din IT-partner har styr på deres maskinrum og økonomi. Du får altså kvalitet, stabilitet, gennemsigtighed og kontrol.

Du skal være sikker på, at outsourcing er den retning som giver mest mulig værdi for dig og din virksomhed. 

Kontakt en potentiel IT-partner, hør hvad de kan tilbyde dig og din virksomhed, så du kan tage en reel beslutning for din virksomhed.