Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fås kun i morgen: Brunsviger-fastelavnsbollen gør comeback

Af Stine Kjølby Christensen

I morgen er dagen, vi har ventet på siden sidste år.

Den sidste torsdag før efterårsferien er nemlig kåret som Brunsvigerens Dag, og igen i år er flere bagerier naturligvis klar med ekstra meget brun forkælelse til alle os, der slet ikke kan få nok af sukker og brun farin smurt udover en blød dej.

Othello Bageriet i Christiansgade er heller ingen undtagelse. Her har man nemlig besluttet sig for at indkalde en gammel kending, der virkelig har været savnet siden sidst.

Legende vender tilbage

Der er selvfølgelig tale om den efterhånden legendariske Brunsviger-fastelavnsbolle, der består af en wienerbrødbund, flødecreme, flødeskum og så et stykke brunsviger på toppen.

“Den er jo simpelthen så populær, så den tør vi slet ikke at undlade på selve Brunsvigerens Dag,” siger Mette fra Othello Bageriet med et grin-

Brunsviger-fastelavnsbollen fås udelukkende i morgen, torsdag, og kan med fordel forudbestilles, hvis du vil være sikker på at få snitterne i en, før du ellers skal vente helt til fastelavn!

Du kan forudbestille dem lige her.

Fås kun i morgen: Brunsviger-fastelavnsbollen gør comeback

Meget mere brunsviger

Udover brunsviger-fastelavnsbollen, som vi virkelig glæder os til et gensyn med, er der naturligvis også flere brune vidundere på torsdagsmenuen.

Blandt andet den helt klassiske brunsvigerkage, brunsvigerstykker og bistik – sidstnævnte er en brunsviger, der skæres over og får en god klat flødecreme i midten … og flødeskum på toppen.

Der bliver altså nok at komme efter i Christiansgade i morgen, når bageriet åbner klokken 5.30.

Vil du være helt sikker på ikke at gå forgæves, så er det som nævnt en god idé at forudbestille her.

Del artikel