Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Elsker du ost?: Ost & Kos foodtruck ruller forbi Aalborg Streetfood

Af Nathalia Hentze Nielsen
Pressefoto
Pressefoto

Findes der noget bedre end ost?

Ikke hvis du spørger os! Faktisk ville vi blive overlykkelige, hvis der var en rund, aromatisk pakke under juletræet i år.

Derfor var begejstringen også stor, da vi fandt ud af, at Ost & Kos foodtruck slår vejen forbi Aalborg på deres store juletur.

Det bliver torsdag den 25. november kl. 16.30-18.30, at de parkerer vognen ved Aalborg Streetfood. Med sig bringer de nogle af landets skarpeste kokke, madbloggere og andre madprofessionelle.

Restaurant Menéndez tryller med ost

Der kommer også et lokalt islæt i form af Restaurant Menéndez, der kommer forbi foodtrucken og giver deres bud på en ostet juleret: blækspruttesalat med ostesauce.

Juleturen afholdes i samarbejde med Mejeriforeningen, og de opfordrer besøgende til at tage en julesæk med ostelækker inspiration med sig hjem.

“Ost løfter julesovsen til nye højder, giver den lækreste, cremede dybde til vinterens grove salater, og så er den en obligatorisk afslutning på ethvert julefrokostbord,” skriver de om favoritspisen og med fyldige gloser som disse, kan man ikke andet end at blive begejstret.

Hvad: Ost & Kos foodtruck kommer forbi
Hvor: Aalborg Streetfood
Hvornår: 25. november, kl. 16.30-18.30