Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Billetsalg er startet: Ordkraft afslører de første forfatternavne

Af Nathalia Hentze Nielsen
Ordkraft
Ordkraft

Der er godt gang i planlægningen af Ordkraft Ord- og litteraturfestival, der finder sted d. 4. – 6. april, 2024.

Allerede nu kan festivalen løfte sløret for de første af en lang række aktuelle forfattere, der har sagt ja til at komme til Aalborg. 

Det skriver Aalborg Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

I 2024 er det således lykkedes Ordkraft, at få både Helle Helle, Thomas Korsgaard, Steffen Kretz, Karin Sloth Christiansen og Martin Bigum samt tidligere elev fra Ordkraft Skriveskole, og vinder af Bogforums debutantpris, Amina Elmi.

Til næste år tilfører Ordkraft desuden festivalen en lang række nye, spændende tiltag i form af debatformater, musik og en ny særlig satsning for bogelskende læseklubber – og til dig, der gerne vil være med i én.

Early bird til de første

Projektleder Anine Kaas fortæller:

“Til Ordkraft 2024 giver vi for første gang vores publikum mulighed for at købe early bird-billetter – og det gælder om at være hurtig!

Få fat i de attraktive billetter, som koster 150 kr. for en dagsbillet og 325 kr. for en partoutbillet. Den perfekte julegave til dem, der elsker bøger – og til dig, der vil spare 45 kr.”.

Early Bird-billetter sælges udelukkende online via ord-kraft.dk, mens billetter i Biffen og i Aalborg Boghandel går til den normale pris (370/195 kr.).

Køber du billetten via hjemmesiden, kan den ombyttes til et armbånd på Aalborg Hovedbibliotek. På den måde slipper du for at stå i kø på selve festivalen og kan bare gå ind og nyde festivalens mange scener.

Massiv satsning på de helt unge i ’24

For skoler og gymnasier er der også god grund til at glæde sig til næste års festival.

Allerede torsdag formiddag er de yngste skoleelever fra hele Nordjylland inviteret til et par timer med Anders Kofoed, forfatter til “Du tror det er løgn!”- bøgerne; mens de ældste elever får mulighed for at opleve Janne Teller fortælle om sin klassiker “Intet”.

Imens bliver Skråens Royal Stage fyldt med gymnasieelever, der skal diskutere demokrati og unges deltagelse i samfundsdebatten.

Fredag forsætter med fokus på børnene, hvor elever fra mellemtrinnet bliver inviteret ind for at opleve blandt andet Sophie Souid og Thomas Hjorthaab tegne og fortælle om Møgmis.

Del artikel

Andre læser også