ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mød Jussi Adler-Olsen: Populær litteraturfestival vender tilbage til Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen
PR-foto
PR-foto

Er du hvad man vil kalde en god, gammeldags bogorm, så bliver du sikkert ellevild over denne nyhed.

Den 7.-9. april vender den fantastiske Ordkraft-festival nemlig tilbage til Aalborg, hvor du kan komme helt tæt på forfatterne af alle dine yndlingsbøger.

Når dørene går op til årets Ordkraft-festival, og kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen holder åbningstalen, venter der tre tætpakkede og forrygende dage i Nordkraft i Aalborg.

Læseglade gæster kan se frem til, at Ordkraft iscenesætter og italesætter ord og litteratur, der favner alt fra forståelsen af den verden, vi kommer fra, til forestillingen om en ny verden.

En perlerække af landets forfattere gæster Aalborg

Årets vinder af De Gyldne Laurbær, Thomas Korsgaard, får følgeskab af stærke danske forfattere, musikere og skuespillere som Svend Brinkmann, Jussi Adler-Olsen, Anne-Cathrine Riebnitzsky, Christian Jungersen, Sonja Oppenhagen, Anne Dorte Michelsen, Kim Faber og Janni Pedersen.

Man vil i løbet af de tre dage kunne møde over 80 forfattere på festivalen.

Der vil også være mulighed for at opleve fremragende udenlandske repræsentanter på scenen – heriblandt den populære norske forfatter Anne B. Ragde og stjernefrøet Helga Flatland.

“Vi er glade for at være tilbage stærkere end nogensinde,” siger Ordkrafts formand, Per Lyngby.

“Det fortjener vores dedikerede publikum, som nok holder af at læse eller lytte til en god bog, men som så sandelig også sætter stor pris på det fællesskab med forfatterne, som vi skaber.” 

Live hørespil og underholdning for store og små 

Gæster kan også glæde sig til at opleve en række nye tiltag på Ordkraft.

Blandt andet en liveopførsel af hørespillet “Chancevask” med Søs Egelind, Thomas Levin og Tobias Leander bag mikrofonerne – eller guidede fælleslæsninger rundet af med et forfattermøde.

Dyre-ekspert og biolog Anders Kofoed inviterer børnefamilier med på jagt efter dyrenes superkræfter, og der vil være legestationer med fokus på dyr, superkræfter og bevægelse. 

Mød Jussi Adler-Olsen: Populær litteraturfestival vender tilbage til Aalborg
Foto: Thomas Levin (foto: I. Hoffmeyer) Søs Egelind (foto: D. Capion) Tobias Leander (foto: R. Kongsgaard)

Køb en partoutbillet og få en gratis dag på festivalen 

Det fulde festivalprogram er klar på Ordkrafts hjemmeside, hvor der også er mulighed for at sammensætte sit eget program.

Her kan man allerede nu læse mere om de mange medvirkende og arrangementer på Ordkraft og købe billetter. Hvis man køber en partoutbillet, får man tre dage til to dages pris.

I år er der desuden en særlig god pris til studerende.

Læs mere her. 

Del artikel