Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbent hospital: Oplev Supersygehuset på første hånd

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Region Nordjylland
Foto: Region Nordjylland

Region Nordjylland har løbende inviteret borgere til at opleve det nye hospitalbyggeri i Aalborg, og nu er muligheden igen opstået.

Der er kun 150 pladser, så har du lyst til at få en guidet rundvisning, skal du læse med her.

“En rundvisning foregår med en erfaren rundviser, der kan fortælle om byggeriet og give deltagerne en helt særlig oplevelse i Nordjyllands til dato største byggeri.

I ugerne op til d. 3. september kan interesserede borgere deltage i lodtrækning om to pladser til én af de spændende rundvisninger.

Det sker via regionens sociale medier, hvor der på dagen også serveres masser af spændende indhold om byggeriet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i det flotte byggeri ved hjælp af 360° billeder og en ny dronefilm”, skriver Region Nordjylland.

Du kan blive en del af lodtrækningen ved at kommentere på nedenstående Facebook-opslag.

De heldige vindere findes ved lodtrækning og får besked mandag d. 21. august med et link til tilmelding. Man kan maks. vinde 2 billetter pr. person, uddyber regionen.

Flere rundvisninger på vej

Får du ikke billetterne i denne omgang, er der flere guidede rundvisninger på vej.

“I efteråret åbnes for at give flere borgere mulighed for at få en guidet rundvisning på udvalgte datoer. Datoer offentliggøres efter d. 3. september via regionens sociale medier og hjemmeside.

Uanset om du er med på en guidet rundvisning eller går på opdagelse i byggeriet online, glæder vi os til at give dig indsigt i byggeriet, som efterhånden fylder godt i landskabet i Aalborg Øst,” tilføjer Region Nordjylland.

Krav for at deltage:

• Rundvisningen er kun for voksne, da de ikke har sikkerhedsudstyr til børn.

• Da rundvisningen foregår på en byggeplads, er den desværre ikke egnet for dårligt gående, rollatorbrugere og kørestolebrugere.

• Medarbejdere i Region Nordjylland kan ikke deltage i lodtrækningen.

Andre nysgerrige nordjyder kan på dagen opleve et virtuelt Åbent Hospital på regionens web og sociale medier, hvor de også vil være klar til at besvare jeres spørgsmål.

Læs mere om Åbent Hospital her.

Del artikel

Andre læser også