Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplev større kreative muligheder på hjemmekontoret

Af Annoncør

Der er i dag mange, der er så heldige, at de har mulighed for at arbejde hjemmefra. Det er ofte noget, der gør sig gældende for dem, der er beskæftiget på et kontor, da du så blot skal have dit elektroniske udstyr, og så kan du arbejde fra et hvilket som helst sted i verden.

Det giver en meget stor frihed og et overskud, som der er mange, der sætter pris på. Dog stiller det også krav til en selv, idet man på egen hånd skal genfinde kreativiteten og lade sig inspirere til at arbejde mest effektivt.

Giv et whiteboard plads

Det kan være svært på egen hånd, og derfor er det vigtigt at skabe et miljø på ens hjemmekontor, som netop synes motiverende på den front. Til det kan det være en fordel at gøre brug af et whiteboard.

Når det sættes centralt på dit kontor, vil du automatisk tage stilling til den hvide flade og have et behov for at fylde den med dine tanker. Du får således et sted, hvor du kan nedskrive dine tanker, ideer og budskaber og senere samle dem alle. Et whiteboard er således dit ideelle sted til brainstorm.

Din personlige væg til brainstorm

Og der er ingen, der siger, at det er alle dine ideer, der er gode. Men over en længere periode kan du skrive ned, tænke over og overveje og på den måde sikre, at du altid ender ud med det mest udemærkede resultat. I løbet af en længere periode kan du føje til, og du kan slette samt justere, og det giver dig en frihed til at være kreativ – en kreativitet, som det kan være svært at gøre efter på en computerskærm.

Når du får lov at skrive ned og tegne i hånden, virker alt nemlig på en helt anden og inspirerende måde.

Del artikel

Andre læser også