Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Begrænset periode: Oplev den spritnye Polestar 3 i Aalborg

Af Ane Johanne Damgaard

Når du stiger ind, er det som at sætte sig i cockpittet på en racerbil.

Nok er styrthjelmen ikke nødvendig, men alle detaljerne tryller tankerne direkte til racerverdenen, hvor bilen stammer fra.

Hos Polestars nye flagskib, Polestar 3, er designlinjen tegnet helt fra bunden af. Sikkerhedsudstyret er nytænkt. Og hjernen bag computeren er aldrig set før.

Polestar 3 er en first mover på Polestars fremtidige designlinje. Og den taler derfor ind i de næste biler fra Polestar, der også er lige om hjørnet.

Lige nu kan du som et af de eneste steder i Danmark sætte dig bag rattet og nærstudere den nye el-SUV fra Polestar, der står udstillet på Jyllandsgade her i Aalborg.

Men du skal være hurtig, for om 14 dage er den væk igen …

Fra brændende ørken til Aalborg

Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Aalborg er nemlig blandt de få steder, der kan kalde sig for Polestar Destination.

Polestar 3 har både været en tur forbi glohede ørkener og det kolde nord for at få testet dens grænser. Bilen har klaret alle tests til perfektion. Nu er den klar til aalborgenserne – og den er helt klart værd at opleve.

Begrænset periode: Oplev den spritnye Polestar 3 i Aalborg

“Bilen koster omkring 800.000 kr., men det kan både forsvares i bilens størrelse og alt det udstyr, der medfølger som standard – såsom head-up display, selvlukkende døre, et lydanlæg i verdensklasse fra B&W, de nyeste sikkerhedsteknologier og meget mere,” fortæller sælger, Rasmus Nicolai Hansen.

Men hvis du synes, at prisen og størrelsen er lige i overkanten, rammer SUV coupéen Polestar 4 også Jyllandsgade inden længe.

Vil ikke gå på kompromis med noget

Polestar har taget Aalborg og resten af Danmark med storm. Det er tydeligt, at deres mission er, at de ikke vil gå på kompromis med noget som helst.

Der er tænkt over selv de mindste detaljer. Elegancen er høj. Attituden spiller max. Og der er ikke set igennem fingre med hverken materialevalg eller teknik.

“Polestar 3 er svaret på, hvordan en SUV bør se ud i den elektriske tidsalder, og er den første SUV, vi ser fra Polestar. Bilen er den perfekte blanding af en komfortabel cruiser og en skarp performance bil,” forklarer Rasmus Nicolai Hansen.

Begrænset periode: Oplev den spritnye Polestar 3 i Aalborg

Det er ikke til at overse, at Polestar har sine rødder i racerverdenen. Når du kigger ind i kabinen, bliver du mødt af luksuriøse genanvendte materialer og lækre detaljer i guld.

“Racerdetaljerne bliver mødt af et stort fokus på sikkerhed og gennemsigtighed omkring produktion og materialevalg, som gør bilmærket enormt troværdigt,” fortæller Rasmus Nicolai Hansen.

Du finder Polestar 3 på Jyllandsgade 28 i 14 dage fra … nu af!

Modellen er stationær, men du kan få lov at sætte dig bag rattet og studere alle de lækre finesser på helt nært hold.

Du kan læse mange flere detaljer om Polestar 3 her.

Del artikel

Andre læser også