Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Køreturen værd: Oplev legendariske Simply Red live

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Nu kan du snart få en koncertoplevelse af de helt store, hvis du tager køreturen fra Aalborg til Holstebro på lige knap to timer.

I år er det nemlig intet mindre end det ikoniske britiske popband Simply Red, der er hovednavnet til Musikteatret Holstebros Open Air koncert den 19. august.

Billetsalget til koncerten er i fuld gang, og du kan købe billetter her.

Glæd jer til alle de klassiske hits

Det ikoniske popband gæster Danmark i forbindelse med deres Summer 2022 tour og har i den forbindelse lovet at finde det helt tunge musikalske skyts frem og levere deres klassiske hits fra en stjernespækket karriere med sange som:

‘Stars’, ‘Holding Back The Years’, ‘ Fairground ‘og’ Money’s Too Tight To Mention ‘samt nogle rå og sjælefulde nye grooves.

“En af vores visioner med Open Air er selvfølgelig at skabe den fede festivalstemning midt i Holstebro, og hver sommer give vores gæster en fed oplevelse.

Samtidig går vi benhårdt efter hvert år at præsentere et internationalt topnavn, og det må man sige, at Simply Red er; hyldet som en af de mest succesrige britiske live-acts nogensinde,” siger direktør for Musikteatret Anders Jørgensen.

Det skal være ægte og sjovt

Mick Hucknall har været Simply Reds sangskriver og bandleder siden starten i 1985, assisteret af saxofonisten Ian Kirkham der har været med siden 1986.

Det nuværende line-up har været konstant siden 2003, og den nye turné vil fremhæve kernestyrkerne i dette fantastiske band.

“Jeg vil have dem til at nyde at spille, for et engageret publikum, og at alle lægger hjerte i det. Det handler om at fange groovet,” siger Hucknall og fortsætter:

“Jeg ser frem til at spille det live, fordi det er ægte. Jeg vil have det sjovt.”

Og der er ingen tvivl om, at publikum også vil få det sjovt, når Musikteatret Holstebro blænder op for Open Air den 19. august, hvor Simply Red i øvrigt får selskab af den populære britiske souldiva, Mica Paris, som varmer op inden koncerten.

Hvad: Simply Red koncert
Hvor: Musikteatret Holstebro
Hvornår: Fredag den 19. august