Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dyk ned i Aalborgs rapmiljø: Oplev Jonny Hefty i heftig CPH:DOX film

Af Redaktionen
Foto: Morten Holmsgaard
Foto: Morten Holmsgaard

Lokal legende, Kong Karneval, manden bag hits som ”Gamle dreng” og ”Gug Stil”, gadekunster og rapper besøger Biffen i Nordkraft den 22. marts.

De fleste ved selvfølgelig, at det er Jonny Hefty der er tale om. Det er dog måske de færreste der ved, at han medvirker i norske Runar Gudnasons dokumentarfilm ‘I Got Words’.

For 20 år siden samlede Runar et kamera op i Aalborg og begyndte at filme midt i dansk raps storhedstid, inden han rejste tilbage til Norge og blev en kendt rapper.

Filmen blev aldrig færdig, men nu har Runar fundet de gamle spoler frem igen og lavet en film om rap, gamle venskaber, livet og ord der rimer på hinanden.

Med norsk humor og selvironi besøger han sine ungdomsvenner og trækker linjerne op fra sin ungdom og til i dag, hvor hans voksne søn bor i København og selv laver musik i sit soveværelse.

‘I Got Words’ er en veldrejet, personlig fortælling om rim, rap, rytme og lyde – og om livet og alt det andet.

Dyk ned i Aalborgs rapmiljø: Oplev Jonny Hefty i heftig CPH:DOX film
Stillbillede fra filmen

CHP:DOX kommer til Aalborg

Til AALBORG:DOX den 22. marts kl. 18.30 viser Biffen Nordkraft dokumentarfilmen ‘I Got Words’. Efterfølgende vil der være en snak Jonny Hefty, der medvirker i filmen.

Du finder billetinfo lige her.

Udover Jonny Hefty får Biffen besøg af Louise Kwang, medvirkende i filmen ‘Stille liv’. Den 10. april kl. 15 afholder Biffen en forpremiere på ‘Stille liv’ efterfulgt af en paneldebat om adoption, med blandt andet Louise i panelet.

Find mere info her.

Del artikel

Andre læser også