Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplev en gastronomisk oase kun 20 minutter fra Aalborg 

Af Annoncør

Aalborg og omegn byder på mange kulinariske oplevelser, men hvis du leder efter et ægte paradis for madentusiaster, så skal du blot køre 20 minutter uden for byen til Løvegården. Her finder du en gård og gårdbutik, der emmer af smag, kvalitet og lokale råvarer. 

I den travle hverdag kan det være svært at finde tid til at nyde god mad og lokale delikatesser. Men bare en kort køretur fra Aalborg åbner der sig en verden af gastronomiske herligheder hos Løvegården. 

Løvegårdens Landhandel 

Gårdbutikken der går under navnet Løvegårdens Landhandel er som en kulinarisk oplevelse som du finder lige syd for Suldrup. Her finder du alt fra krydderier, marmelader og olier til øl, vin og spiritus. Udvalget er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, smag og bæredygtighed. Her er noget for enhver smag, uanset om du er til sødt, salt eller stærkt. 

Glutenfri og veganske specialprodukter 

For dem med særlige kostbehov tilbyder Løvegården et imponerende udvalg af glutenfri og veganske specialprodukter. Alt er glutenfrit, lige fra mættende rugbrød og lækre kager til mel og pasta – her er alt, hvad den glutenfri gane kan begære. Og det bedste af det hele er, at smagen ikke går på kompromis med kvaliteten. 

Det er ikke kun specialprodukter som brød og kage der er glutenfri. Alle varer der kan købes i butikken er uden gluten. 

Meget af det du kan købe hos Løvegården er også vegansk og dermed også laktosefri og mælkefri. Det er nemt at handle stort ind med de mange forskellige varer der er i butikken. 

I skrivende stund er der ca 1.000 forskellige varer. Det er lidt mere end der er plads til i butikken, så nogen af produkterne skal forudbestilles via Løvegårdens webshop. Her kan du også bestille glutenfri og veganske varer til levering i en pakkeshop eller hjemme hos dig. 

Grisene og gederne på friland

Det er ikke alt der er vegansk, for der lever også dyr på Løvegården, og de dyr er der for at blive til fødevarer. Det, der virkelig adskiller Løvegården fra mange andre gårdbutikker, er gårdens egne grise, der lever ude på friland året rundt. Disse glade grise lever et frit liv med masser af plads til at bevæge sig og udfolde deres naturlige adfærd. Det resulterer i kød af enestående kvalitet og smag, som du kun finder hos Løvegården. 

Gederne bor ude på engen det meste af året, hvor de sørger for at holde græsset lavt, så der bliver plads til mange andre planter. Det er med til at tiltrække et stort antal smådyr som insekter, biller mm., hvilket så igen er med til at tiltrække fugle. 

Der er plantet læhegn hvor det er muligt, så der kan blive gemmesteder for fugle og vildt, for det er ikke kun Løvegårdens egne dyr der skal have et godt liv. Det skal det andet dyreliv ved gården også. 

Fællesskabet på Løvegården 

Men Løvegården handler ikke kun om mad. Det handler også om fællesskab og bæredygtighed. Gården er et mødested for lokale producenter, madentusiaster og nysgerrige sjæle, der alle deler en passion for god mad og lokale råvarer. Her er der altid plads til at snakke, smage, undervisning og erfaringsdeling. 

Del artikel

Andre læser også