ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danmarkspremiere på den nye T-Cross: Oplev den til Åbent Hus hos VW i Aalborg

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Volkswagen har Danmarkspremiere på den nye, kompakte T-Cross, der byder på et interiør med stor fleksibilitet, fornem rummelighed og et højt udstyrsniveau pakket ind i et design med masser af SUV-appeal.

T-Cross koster fra 199.990 kr. og kan opleves hos Volkswagen i Aalborg til Åbent Hus både i dag lørdag d. 27. og søndag 28. april kl. 11 – 16.

Det danske bilmarked er netop blevet introduceret til den nye kompakte T-Cross, og med den har Volkswagen en komplet modelportefølje af SUV’er, der favner bredt i pris, stil og størrelse.

Det skriver Volkswagen i en pressemeddelelse.

Hvor T-Cross er kompakt i de ydre mål, er den stor på SUV-appeal, rummelighed og fleksibilitet, der tilsammen skaber en særdeles alsidig SUV.

Den er marginalt længere end en Polo, men passagererne sidder 10 centimeter højere og mere opret, hvilket giver bedre udsyn og rummelighed.

Danmarkspremiere på den nye T-Cross: Oplev den til Åbent Hus hos VW i Aalborg
PR-foto

Sætter ny standard for fleksibilitet på bagsæde

Samtidig sætter interiøret ny standard for fleksibilitet takket være et bagsæde, der er længdeforskydeligt med op til 14 centimeter, så bagagerummet kan udvides fra 385 liter til 455 liter, hvis det skubbes helt frem.

Lægges bagsædets ryglæn ned, er der hele 1.281 liters bagagerum til rådighed, og på de to øverste udstyrstrin er T-Cross ydermere udstyret med et passagersæde foran med nedfoldeligt ryglæn.

T-Cross imponerer ikke kun med rummelighed og fleksibilitet, den hører til blandt de absolut sikreste biler i klassen og kommer standardudstyret med assistentsystemer, der normalt er forbeholdt større biler.

Blandt det omfattende sikkerhedsudstyr i T-Cross kan nævnes Blind Spot sensor, Lane Assist, adaptiv fartpilot, eCall og Front Assist med City Emergency brake og fodgængerregistrering.

To motorer, tre udstyrstrin og masser af muligheder

T-Cross tilbydes i tre udstyrstrin kaldet henholdsvis T-Cross, Life og Style.

Priserne begynder ved 199.990 kr. for en T-Cross udstyret med en 95 hk 1,0 TSI-motor, længdeforskydeligt bagsæde, el-indstillelige sidespejle med varme, aircondition, LED-kørelys, LED-baglygter, el-ruder for og bag, Radio Composition Media med 8” touchskærm i farve og adaptiv fartpilot.

Næste trin er T-Cross Life med en 95 hk 1,0 TSI-motor, der koster fra 226.495 kr. og kommer udstyret med detaljer som sort tagræling, Multifunktionslæderrat, 16” alufælge, parkeringssensorer, variabel bagagerumsbund og fremklappeligt ryglæn, der løfter fleksibiliteten til et nyt niveau for biler i denne klasse.

Topversionen af T-Cross kaldet for Style giver ekstra køreglæde og komfort, og tilbydes udelukkende med en 115 hk 1,0 TSI-motor til priser fra 256.495 kr.

T-Cross Style er veludstyret og byder på karakteristiske LED-forlygter, sølvfarvede tagrælinger, induktiv opladning af smartphone, App Connect, ambientebelysning i interiøret, sportskomfortsæder og 17” letmetalfælge.

Det er overskueligt og prismæssigt attraktivt at opgradere med en af de mange DK pakker, der tilbydes til T-Cross. Et eksempel er en DK pakke til T-Cross 1,0 TSI, der koster 8.996 kr. og omfatter Climatic klimaanlæg, regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl og Vinterpakke.

Mange fede detaljer med App-Connect

Detaljer som App-Connect og induktiv opladning gør brugen af mobiltelefon i T-Cross under kørsel nem og ukompliceret og kan fås i en DK komfortpakke til 7.995 kr., der også omfatter sidespejle med el-klapfunktion, tonede ruder bag og forsæder med lændestøtte.

Ønskes navigation, tilbydes dette i en pakke til 8.996 kr., der også giver dig Car-Net Guide & Inform onlineservices i 3 år samt DAB+ modtager. Navigation er overskueligt og nemt at betjene via infotainmentanlæggets 8” store touchskærm, der har en flot og tydelig grafik.

Du kan fuldende den digitale oplevelse bag rattet af T-Cross med det digitale Active Info Display-instrumentering, der kan fås i en DK teknikpakke med nøglefri betjening og Light Assist til en samlet pris på 8.996 kr.

Hvad: Åbent Hus Volkswagen – oplev den nye T-Cross
Hvor: Ny Kærvej 47, 9000
Hvornår:
Lørdag d. 27. april 11-16
Søndag d. 28. april 11-16

Del artikel

Andre læser også