Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musik i gaderne: Oplev Aalborg Garden for fuld udblæsning i midtbyen

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Vejgaard Handel
Foto: Vejgaard Handel

De fleste er bekendte med Aalborg Garden, der spiller til en lang række arrangementer i Aalborg – bl.a. julemandens ankomst og juletræets tænding op til juletiden

Nu fejrer musikkorpset 40 års jubilæum, hvor de samler gamle og nye gardister til en dag fyldt med god musik og god stemning.

Det bliver lørdag den 30. september fra kl. 10.00-12.00 i Aalborg midtby.

Garden starter fra Gabels Torv kl. 10.00, og derefter spiller de koncert på Filstedvejskolen kl. 13.00.

Nordjyllands bedste bygarde

Aalborg Garden blev stiftet i 1983 og har siden starten været et sted, hvor børn og unge kunne være del af et fællesskab i Nordjylland.

“Aalborg Garden er et sted for børn og unge fra 8-25 år, hvor der ikke bliver gjort forskel på køn, alder og instrument. For det skal være FEDT at gå i Aalborg Garden.

Efter 40 år er det på tide at samle gamle gardister med de nye, og fejre 40 år med god musik og fede venskaber for livet,” skriver de om arrangementet.

Garden spiller også til DM for bygarder. DM for bygarder bliver afholdt hvert andet år og består af flere konkurrencer, hvori Aalborg Garden deltager i tattoo, bymarch, koncert brass band og koncert tambourkorps.

Til DM 2022 formåede Aalborg Garden at få en 4. plads i både tattoo og bymarch og en 5. plads i både koncert brass band og koncert tambourkorps. De fik samlet en 5. plads og kan derfor kalde sig Nordjyllands bedste bygarde.

Del artikel

Andre læser også