Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det vildeste show: Kom til legendarisk julefest med Wallmans Christmas Show i AKKC

Af Redaktionen
Pressefoto
Pressefoto

Mangler du en idé til dette års julefrokost?

Så lad 2021 være året, hvor du prøver noget nyt og tager julefrokosten til helt nye højder med et legendarisk dinnershow!

Saml dine kollegaer, familie eller venner til en fantastisk aften, når Wallmans Christmas Show igen finder vej til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med premiere torsdag den 18. november og derefter fredage og lørdage til og med 11. december.

Her kan I glæde jer til en uforglemmelig aften med en lækker 4-retters menu, topklasse underholdning, forrygende musik, forførende dans, nervepirrende akrobatik og ikke mindst ultimativ feststemning til det efterfølgende afterparty med DJ.

Det vildeste show: Kom til legendarisk julefest med Wallmans Christmas Show i AKKC
Pressefoto

Eksklusiv oplevelse af international klasse

Det helt særlige ved Wallmans er, at mad- og showoplevelsen er flettet sammen til en oplevelsesrig helhed. Så indimellem I forkæler ganen med en lækker 4-retters middag, fletter talentfulde artister, sangere og dansere sig ind på de to scener.

”Vi er utroligt glade for, at vi nu for anden gang kan indtage Aalborg Kongres & Kultur Center med vores eksklusive showoplevelse, Wallmans Christmas Show. Normalt er den populære Wallmans-oplevelse forbeholdt de mange gæster, der strømmer til Cirkusbygningen i København, men nu er det blevet Aalborgs tur.

Det bliver en fest, som man ikke kan få andre steder vest for Storebælt, og jeg er sikker på, at gæsterne vil gå fra årets julefrokost dansende og med et stort smil på læben” fortæller Christian Sunn, der er CEO for Cirkusbygningen.

Det vildeste show: Kom til legendarisk julefest med Wallmans Christmas Show i AKKC
Pressefoto

En julefrokost I sent vil glemme

Det er en oplagt mulighed for at tage revanche for sidste års manglende julefrokost, når Danmarks største og mest medrivende julefest inviterer til en uforglemmelig aften i AKKC.

”Det, som Wallmans først og fremmest kommer med, er festen! Som gæst kan man synge med, danse og slå sig løs, nu hvor det endelig er muligt.

Aalborgenserne kan glæde sig til et fantastisk show, der bl.a. byder på forførende akrobatik med brasilianske Bruno og en kæmpe ”sing-a-long” med sange, som vi alle kender og holder af, for eksempel sange af Tom Jones, Wham og Elton John. Et andet højdepunkt bliver showets store Queen-finale, der samtidig sparker gang i festen på dansegulvet” fortæller Wallmans Artistic Director, Johan Espeland, om den medrivende julefest.

Når den helt store fællessang er trampet på plads, fyrer DJ’en op under dansegulvet med alt fra nutidige hits til de bedste klassikere, så du umuligt kan sidde stille. Der er altså lagt op til et brag af en fest, som kun Wallmans kan – både under showet og til det efterfølgende afterparty.

Menu

Røget lakserilette med sprød julekål serveret på blinis

Bagt rødbedesalat med confiteret and & klassisk vinaigrette

Bryst af velfærdsgris med pommes Anna, honningbagte gulerødder & sauce Robert

Cheesecake med saltet karamel & orange

Der vil være mulighed for at bestille en veganer/vegetar menu i stedet for ovenstående, ligesom der vil kunne tages højde for allergener.

Billetter til Wallmans Christmas Show i AKKC/Europahallen er i salg.

Showet har premiere torsdag den 18. november og spiller derefter fredage og lørdag til 11. december. Pris pr. billet for show, 4-retters menu og afterparty er 930 kr. inkl. gebyr.

Drikkevarer kan tilkøbes i form af show- eller helaftenspakke til hhv. 330 kr. og 450 kr. inkl. gebyr. Yderligere info og køb i Billetkontoret tlf. 9935 5566 (hverdage kl. 10-14), her og via ticketmaster.dk.

Del artikel

Andre læser også