Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tager ingen chancer: Opholdsforbud i Gaden forlænges med endnu en uge

Af Michael Qureshi

Nordjyllands Politi har valgt at forlænge opholdsforbuddet i Jomfru Ane Gade, Jomfru Anes Gård og Ny Mølle Stræde i Aalborg.

Opholdsforbuddet gælder til og med den 28. oktober 2020, men bemærk særligt, at opholdsforbuddet kun gælder i disse tidsrum:

  • Fredag den 23. oktober 2020 kl. 22.00 til lørdag den 24. oktober 2020 kl. 02.00
  • Lørdag den 24. oktober 2020 kl. 22.00 til søndag den 25. oktober 2020 kl. 02.00

Det indebærer, at man i perioden frem til søndag d. 25. oktober 2020 i tidsrummene mellem kl. 22 og 02 ikke må tage ophold i Jomfru Ane Gade, Jomfru Anes Gård og Ny Mølle Stræde. Man må dog gerne bevæge sig gennem området.

Hvis man overtræder forbuddet, får man en bøde på 2.500 kr.

Forlænget en uge

Opholdsforbuddet er forlænget, fordi vurderingen fortsat er, at hensynene i forhold til at undgå sammenstimlen og smittespredning stadig gælder, oplyser vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Henrik Skals.

“Derfor forlænger vi forbuddet med foreløbig én uge,” fastslår Henrik Skals.

Nordjyllands Politi har fortsat – i hele politikredsen – en øget patruljeindsats for at sikre, at restriktioner og retningslinjer i relation til COVID-19 overholdes.

Det betyder, at betjente også vil være synlige på indendørs steder, hvor der typisk samles mange mennesker. Heriblandt fitnesscentre, restauranter, caféer og oplevelsescentre.

“Patruljernes oplevelse er, at nordjyderne følger vores anvisninger, når det er nødvendigt i enkelte tilfælde at påtale noget. Det er glædeligt – og det er vigtigt, at borgerne nu holder fast i den gode adfærd,” understreger vicepolitiinspektør Henrik Skals.