Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Medrivende og chokerende: Kom bag om Operation X med Spiegelhauer

Af Aske Bisgaard Pedersen
PR-foto
PR-foto

Der er få personer, der kan få lyssky virksomhedsejere til at ryste i bukserne som Morten Spiegelhauer, der gennem mange år har været på jagt efter fupmagere og svindlere i Operation X.

Nu gæster han snart Aalborg, hvor publikum kan se frem til at høre alle de bedste historier fra det populære TV-program.

Afgørende afsløringer

Foredraget rammer Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i Europahallen tirsdag 14. november 2023 kl. 19.30.

I sit medrivende foredrag begiver tv-vært Morten Spiegelhauer sig bag om kulisserne på sit prisbelønnede og debatskabende program, Operation X.

Han kommer også omkring de mange overvejelser og anstrengelser, der ligger bag programmets resultater – og ikke mindst konsekvenserne heraf.

Og der er ikke så lidt historier at vælge iblandt, da Morten Spiegelhauer med mere end 12 år på bagen som frontfigur på TV2-programmet har stået over for flere hundrede konfrontationer med alt fra hundehandlere og hårde kriminelle til direktører og ministre.

Operation X har budt på kæmpe og afgørende afsløringer. Herunder tæller sagen om udbytteskat samt programmet Jagten på vores milliarder, der afslørede nye bagmænd og et overraskende og tophemmeligt forlig mellem Skat og de udenlandske forretningsfolk, der har suget milliarder ud af den danske statskasse.

Private konsekvenser
Foredraget kommer også omkring de udfordringer, som Spiegelhauer selv har stået overfor i forbindelse med sit værtskab på programmet.

Han har ofte været nødt til at overskride sine egne personlige grænser i forbindelse med arbejdet på Operation X, der har resulteret i blandt andet dødstrusler og i en periode, måtte han og familien gå under jorden.

Men det har ikke afholdt ham fra at fortsætte som vært på det afslørende tv-program – og nu går han endnu mere i detaljen i sit spændende foredrag.

Billetsalget til Bag om Operation X – Jagten på vores milliarder tirsdag starter på onsdag 15. februar kl. 10 og kan købes på AKKC’s hjemmeside.

Billetprisen er 290 kr. inkl. gebyr, og er man studerende, kan man købe Study Tickets og få rabat.

Del artikel

Andre læser også