Open by Night i Shoppen i dag: Masser af tilbud og aktiviteter hele dagen

Skrevet af: Redaktionen

En håndfuld gode påskedage står foran os, hvor der for de fleste bliver plads til at komme ned i tempo.

Det er på sin vis fredag på en onsdag i dag, og det er der mange, som vil udnytte.

Der skal købes ind til køleskabet til de mange påskedage, og så kan man da også blive fristet af at få shoppet lidt derudover.

Her har Shoppen i City Syd valgt at gå hele vejen, og de holder Open By Night i dag onsdag d. 17. april. Det betyder, at de har åbent fra kl. 10-22 i dag.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Så har man ekstra god tid til at shoppe det sidste til påskedagene.

Masser af gode tilbud og ekstra god påskestemning

Her vil der være masser af gode tilbud i butikkerne og en ekstra hyggelig påskestemning i hele Shoppen med uddeling af små påskeæg rundt i gangene og musik.

Samtidig vil der være forskellige aktiviteter i løbet af dagen.

Der er bl.a. Krea workshops for børn. Fra klokken 13.00 kan man ved hovedindgangen male påskeæg.

Fra klokken 15.00-17.00 kommer Sofie Nørgaard fra Sofie Nørgaard Blomster. Sammen med hende kan man lave sin egen påskedekoration (gælder de første 50 børn).

Du kan også aflevere dit gækkebrev mellem klokken 14.00-15.00 ved hovedindgangen. Når du afleverer gækkebrevet får du udleveret et påskeæg (gælder de første 50 børn).

Der er også masser af gode tilbud i Shoppens butikker med bl.a. op til 25 procent i Kings & Queens, gode rabatter i Bahne, op til 70 procent på udvalgte varer i Intersport Outlet og meget mere.

Alle tilbud kan du se her

Foto: Kings & Queens i Shoppen

Stor påskejagt med fede præmier på lørdag

Lørdag åbner alle butikker op igen for en enkelt dag, før helligdagene indtræffer igen søndag og mandag. På lørdag laver Shoppen nu en påskejagt påskelørdag den 20. april.

Der er denne dag gemt påskeæg rundt omkring i butikkerne.

Inden i påskeæggene er der numre. Nogle numre udløser en præmie, som er sponsoreret af butikkerne. Hvilke numre, der udløser en præmie, kan du se i flyeren, som du finder ved hovedindgangen.

Er du så heldig at finde et nummer, der udløser en præmie, ser du også, hvilken præmie dit nummer har udløst i flyeren.

Påskeægget og nummeret skal afleveres i den pågældende butik, hvor du vil få udleveret din præmie.

Nye regler i danske lufthavne: Du skal bære mundbind i Aalborg Lufthavn

Skrevet af: Michael Qureshi

Selv om Corona-virussen stort set lukkede Danmark ned, så ser man stadig ikke særligt mange danskere bære mundbind som i mange andre lande.

Men nu skal man vænne sig til at bære mundbind, hvis man opholder sig i en dansk lufthavn. Det står i nye retningslinjer fra myndighederne, som den danske luftfartsbranche har offentliggjort.

De skal implementeres seneste 15. juni i bl.a Aalborg Lufthavn.

Passagerer skal bære mundbind, fra de går ind i lufthavnen, mens de sidder i flyet, og til de forlader lufthavnsterminalen på destinationen.

Dermed følger den danske luftfartsbranche de internationale de nye anbefalinger fra den europæiske luftfartsmyndighed, Easa.

Kun personale og passagerer må opholde sig i lufthavne

Fremover må kun personale og passagerer desuden opholde sig i lufthavnsterminaler, så man skal vente uden for, hvis man skal hente en rejsende.

Har man ikke mundbind på, får man ikke lov til at komme ombord på flyet.

“Luftfarten er international, så det er helt nødvendigt med internationalt gældende retningslinjer. Vi er meget tilfredse med, at der nu er enighed om enkle og pragmatiske regler, som kan skabe en tryg rejse for passagererne,” siger Michael Svane fra Dansk Luftfart ifølge TV 2.

I går kunne vi fortælle, at Aalborg Lufthavn bliver hårdt ramt på udenrigstrafikken over sommeren grundet regeringens forlængede rejsevejledninger. KLM genåbner dog en populær rute meget snart – det kan du læse mere om her

Må vente lidt endnu: Problemer udsætter åbning af Aalborg Havnebad

Skrevet af: Redaktionen
Havnebadet
Havnebadet

Stærk strøm og dårlig sigtbarhed gør det umuligt for dykkere, at lave de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.

Aalborg Kommune kunne i går melde en åbningsdato ud på Aalborg Havnebad, der hed fredag den 5. juni, men efter at erhvervsdykkere i to dage har kæmpet forgæves mod forholdene i vandet, er åbningsdagen nu udskudt til næste uge.

Regner med åbning i næste uge

Bademester Sevastianos Prenta fortæller:

“De net der omgiver havnebadet skal tjekkes efter, inden vi lader folk bruge anlægget. Vi afventer roligere vande og dykkerne udfører arbejdet hurtigst muligt.

Vi regner stærkt med at kunne åbne Aalborg Havnebad i uge 24,” lyder det fra bademesteren.

Vestre Fjordpark genåbner med vand stadig efter planen i morgen Grundlovsdag, mens Nibe Fjordbad åbner for publikum lørdag d. 20. juni.

Kan skabe yderligere kø: Mere vejarbejde ved centralt knudepunkt i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er ikke let for dem, der skal krydse Limfjorden i bil i myldretrafikken.

Et større arbejde på Limfjordsbroen har reduceret fra to til et spor i hver retning, og det skaber allerede en del kødannelse i hverdagene.

Men nu igangsættes endnu et vejarbejde på Vesterbro lige før Limfjordsbroen. Det meddeler Aalborg Kommune torsdag eftermiddag.

Søndag den 7. juni går de nemlig i gang med en række komplicerede ledningsarbejder i krydset Vesterbro / Borgergade, i forbindelse med arbejdet til den kommende Plusbus.

Er færdige i august

Arbejdet sker samtidigt med renoveringen af Limfjordsbroen. Aalborg Kommune forventer at være færdige i krydset midt i august. Det vil så være nogenlunde på samme tid, som arbejdet med Limfjordsbroen også er planlagt til at være færdigt.

Man pointerer dog, at de trafikale forhold på Vesterbro ikke ændrer sig væsentligt sammenlignet med i dag.

Der vil dog være spærret for trafik fra Vesterbro til Borgergade, i både østlig og vestlig retning.

På den måde optimeres trafikafviklingen på Vesterbro.

For nordgående trafik vil der være adgang til Borgergade via Toldbodgade og Vesterå.

For sydgående trafik vil der være adgang til Borgergade via Gammel Strandvej, Strandvejen og Badehusvej.

Trafikforholdene justeres i takt med opgravningsarbejdet i krydset.

Her skal du være opmærksom

Borgergade
Fra den 7. juni arbejder Aalborg Kommune i Borgergade, på den korte strækning fra Kattesundet til Vesterbro. Mens de arbejder, vil der være adgang til Kattesundet via Vesterå. Vær opmærksom på, at de også arbejder i den sydlige del af Vesterå.

Ved Stranden
Der arbejdes fortsat i Ved Stranden mellem Vesterå og Jomfru Ane Gade.

Aalborg Kommune skriver;

“Det er omfattende projekter, som finder sted i et kritisk og snævert område i byen, men mange ting bliver fixet på én gang – nu vi er i jorden og har spærret af.

Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed – vi åbner op så hurtigt det kan lade sig gøre.”