Opbakning sikret: Hovedsponsor forlænger med Aalborg Pirates

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Foto: Bluelinemedia.dk
Arkivfoto Foto: Bluelinemedia.dk

Når Aalborg Pirates skøjter ind på isen i den kommende sæson, er det fortsat med et stærkt sponsorteam i ryggen.

I flere år har Aalborg Pirates været i en opadgående spiral både sportsligt og opmærksomhedsmæssigt. Det har hovedsponsor, Cool East, været medvirkende til.

Derfor har Aalborg Pirates og Cool East valgt at forlænge sponsoraftalen, så den også dækker den kommende sæson. Det skriver de i dag i en pressemeddelelse.

“Vi er meget taknemmelig for den støtte, som Cool East-gruppen yder Aalborg Pirates.

Vi har igennem snart fire år haft et rigtig godt samarbejde, som har resulteret i tusindvis af glade børn, fantastiske arrangementer i Aalborg Øst og udbredelse af ishockeysporten til aalborgenserne.

Så vi ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde,” siger adm. direktør hos Aalborg Pirates, Thomas Bjuring.

Løfter Aalborg Øst som bydel

Udover at være hovedsponsor for Aalborg Pirates er Cool East også et samfundsansvarligt projekt, der har til formål at skabe stolthed over at bo i Aalborg Øst for den enkelte borger – og skabe samhørighed i et samfund, som tidligere har kæmpet med et lidt broget ry.

De seneste år er der dog sket voldsomme forandringer for bydelen, og her spiller Cool East også en rolle.

“Aalborg Øst er et driftigt og viljestærkt område. Mange Cool East-virksomheder holder til herude og ser hver dag, at det er et spændende sted at bo og arbejde og et erhvervsområde i vækst. Den udvikling vil vi fortsat gerne være med til at styrke og synliggøre for hele Aalborg,” siger formand for Cool East, Ole Brøndum.

Cool East opruster

Cool East er udviklet af en række markante Aalborg-virksomheder, der hver især har taget ejerskab over konceptet og i samarbejde med Aalborg Pirates står bag aktiviteter såsom velgørenhedsarrangementer, koncerter, fastelavnsunderholdning, legeland, pudekampe, motionsdage, skoleundervisning og mange flere sjove oplevelser for børn og familier.

Som noget helt nyt op til den kommende sæson er Aalborg Pirates’ mangeårige sponsor, Buus & Co., nu også blevet en del af Cool East.

Dermed står Aalborg Pirates og Cool East i stærkeste opstilling, når den nye sæson går i gang til august.

Du kan læse mere om Cool East her.

Stor redningsaktion her til morgen: Rådyr reddet op af Limfjorden

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Nordjyllands Beredskab
Foto: Nordjyllands Beredskab

I går aften kunne vi berette, at Nordjyllands Politi var nødt til at rykke ud i Limfjordstunnelen, da en mand simpelthen kom gående med sin cykel i sydgående retning. Den historie kan du læse lige her.

Her til morgen var det så et andet sted i Limfjorden, at der var kommet en på afveje.

Tidligt tirsdag morgen, kl. 06.30, blev Nordjylland Beredskab nemlig kaldt ud til en noget speciel redningsaktion. Det bekræfter de over for MigogAalborg.

Klokken cirka 06.30 blev der observeret et svømmende rådyr i området mellem Musikkens Hus og Stigsborg Brygge, som faktisk er ret tæt på selvsamme område, hvor der lige nu plasker en delfin rundt.

Men som en vaskeægte Disney-historie endte det hele lykkeligt.

Foto: Nordjyllands Beredskab

Da MigogAalborg kontaktede Nordjylland Beredskab var beredskabsmester René Jensen netop færdig med dagens vagt, men til TV2 Nord siger han:

“Så snart vi kommer i land, sætter vi rådyret fri på det grønne græs ved bådlauget. Vi kan ikke køre det længere op i skoven, for det var aggressivt og bare gerne ville afsted.

Det rystede også og var skræmt oven på oplevelsen, men det så ud til at have det godt og havde ikke taget skade.”

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her

Flyv til København for 299 kr.: DAT sætter “Først til Mølle” billetter til salg i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Som vi kunne fortælle forleden, så starter det danske regionale flyselskab DAT med at flyve på den populære indenrigsrute Aalborg-København fra mandag d. 8. juni.

Flyselskabet tilbyder allerede billige billetter på ruten fra 399 kr. hver vej, og i dag tirsdag d. 2. juni starter de så med et helt vildt tilbud.

Den første tirsdag i hver måned kører man nemlig med kampagnen -´Først til mølle´, og klokken 12.00 i dag sætter man altså et antal billetter til salg for en særdeles skarp pris.

Gælder både København og Bornholm

Det gælder faktisk både til København og Bornholm fra Aalborg, og i anledning af åbningen af København-ruten sættes ekstra mange billige billetter i salg.

“Alle vores billetter på alle vores ruter i Danmark bliver sat til salg for kun 299,- DKK per vej.

Idet juni er første måned på vores nye rute mellem Aalborg og København, sætter vi ekstra mange billetter til salg i dag til ’Først til mølle.’” udtaler DAT’s direktør Jesper Rungholm til MigogAalborg.

Han tilføjer;

“Men du skal være hurtig, da vi normalt har udsolgt, allerede en time efter de bliver sat til salg klokken 12 middag samme dag.”

Køb nu – og flyv næste måned

DAT’s Først til mølle billetter gælder for den efterfølgende måned. – Dvs. billetter du køber i juni, er gældende for juli måned.

Da det ser ud til at de danske grænser er lukket henover sommeren, er det en oplagt mulighed at få fingre i ekstremt billige billetter til København, eller Danmarks ferieø nummer 1, Bornholm!

Her flyver DAT nemlig også til direkte til fra Aalborg hele sommeren.

Sid klar ved tasterne klokken 12.00 i dag og klik ind her på dat.dk for de helt særlige billige billetter.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her

Kom på afveje: Mand kom gående med sin cykel i Limfjordstunnelen

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Kim Matthai Leland
Foto: Kim Matthai Leland

Det er ikke hver dag, at politiet må kaldes ud til en person, der går midt i Limfjordstunnelen.

Men det skete her 2. pinsedag til aften. Først blev det meldt ud på Vejdirektoratets side, at bilister skulle være opmærksomme på en person, der gik i tunnelen.

Nu bekræfter Nordjyllands Politi overfor Nordjyske, at man rykkede ud til en gående person i Limfjordstunnelen. Manden kom simpelthen gående med sin cykel i sydgående retning.

Var ikke beruset

Politiet måtte først dirigere trafikken over i det andet tunnelrør, før de kunne sende betjente afsted ind for at standse manden.

“Hvordan dælen han er endt dernede, kunne vi godt tænke os at vide, for det kunne jo være endt i noget værre noget,” siger vagtchef Per Jørgensen til Nordjyske.

Politiet fortæller desuden, at manden ikke var beruset.

Generelt har det ellers været en stille 2. pinsedag for Nordjyllands Politi. På Twitter har de lagt adskillige opslag lige fra Aalborg, Frederikshavn og Skagen.

Mange har været ude og nyde det gode vejr, men folk har været gode til at holde afstand og udvise hensyn, oplyser Nordjyllands Politi.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her