Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Onsdag starter Nibe Festival: Det skal du især glæde dig til

Af Michael Qureshi

Nordjyllands største og lækreste musikfestival åbner med et brag på onsdag den 4. juli.

Her spiller blandt andet Suspekt og hovednavnet The Script som er kæmpestore med en masse velkendte hits.

I dag kan festivalen kategoriseres blandt Danmarks seks største musikfestivaller med omtrent 30.000 gæster og 4000 frivillige medhjælpere.

Som altid sker der er en masse i Skalskoven i Nibe, de fire dage festivalen varer.

Her på MigogAalborg redaktionen glæder vi os naturligvis også til en række fede dage, og vi har taget pulsen på årets nyheder til Nibe ’18. Her får du et udpluk af årets nyheder.

Hedebølge

Bevares, vejret er ikke ligefrem noget nyt. Men det er da en god nyhed, at vejret bliver alt andet end det pjaskvåde regnvejr, som Nibe Festival oplevede sidste år. Onsdag bliver en af årets varmeste dage med over 30 grader. De øvrige dage bliver det lige omkring 25 grader med sol og lidt skyer hist og her. Alt i alt. Perfekt festivalvejr.

Little Italy

Sidste år var første gang, at man introducerede området Little Italy placeret på Junglestien. I år er der flere nyheder i Little Italy området. Her kan man glæde sig til en potpourri af Italiens goder – vin, pizza og hygge ad libitum. Ren livseliksir og forkælelse – lige dér, midt i den solrige Skalskov.

Formidable Azzurra bager pizzaerne, sommerlieren har valgt de bedste italienske vine, det hele emmer af italiensk idyl med masser af flag og sydlandsk stemning.

Onsdag starter Nibe Festival: Det skal du især glæde dig til
Foto: Vibeke Pedersen

 

Frisørsalon på Nibe Festival

Festival-looket kan nogle gange godt trænge til at blive piftet op. Det bliver der rig mulighed for, når milk_shake åbner en pop up salon under træerne.

De er allerede kendt fra flere festivaler i Storbritannien. Og nu bliver det trendy hårpleje-brand milk_shake også at finde på Nibe Festival, i form af en pop-up salon, der tilbyder interesserede gæster en lidt skønnere festival

Det er Rokkedal – Nordjysk Frisørcenter, der har taget kontakt til Nibe Festival med ideen om et samarbejde, inspireret af det, man kender fra udlandets festivaler. Alt sammen for at skabe gode oplevelser for de danske festivalgæster.

Salonen bliver placeret på Junglestien og vil være åben alle dage under festivalen fra kl. 11 til 18 – og det er ganske gratis.

Onsdag starter Nibe Festival: Det skal du især glæde dig til

Madboderne

Som nævnt er der Little Italy med Azzurra som vigtig partner. Azzurra blev blandt andet kåret som Årets Pizza til AALBORG AWARDS.

En anden kendt kæde der rykker ind i Skalskoven er SushiMania, som er Danmarks største sushikæde med hovedbase i Aalborg.

Derudover kan vi glæde os til steder som

Cafe Lux
Restaurant Himmelblå
MexiTown
Burgeren
Grillen
Asian House
Pandekagen

Og mange flere. Få oversigten her

Onsdag starter Nibe Festival: Det skal du især glæde dig til

Bedre mobildækning og flere opladningsstationer med Elgiganten

Når man er til en fed festival, så skal det jo også gerne dokumenteres på Instagram, Facebook, Snapchat og øvrige sociale medier. Men når så mange mennesker er samlet ude i en skov, så kan mobildækningen i den grad godt svigte.

Det er der lavet om på i år, hvor Telenor imødekommer ønsket ved at opstille en 21 meter høj mobilmast, der sikrer god mobildækning.

Derudover har man indgået et tæt samarbejde med Elgiganten, som sikrer en masse opladningsstationer til telefonerne. Så nu bliver der styr på både dækning og opladning. Hvad mere kan man ønske sig?

Ny appelsinbar

De to appelsinbarer på Nibe Festival har de seneste år været vildt populære. Der har været en på Hestepladsen og en ved Blå Scene. De serverer – måske Danmarks – bedste friskpresset appelsinjuice, med eller uden vodka. Nu introducerer Nibe Festival en appelsinbar mere, så flere hurtigere kan komme til.

Disse forfriskende drinks kan både købes i glas, men også i de famøse kander.

KarTent på Camp Karma

Nibe Festival introducerede for to uger siden et nyt bæredygtigt tiltag. Denne gang i samarbejde med Aalborg Kommune – og under kampagnen – ”Gør os alle grønnere”. Nemlig KarTent som er en hel ny populær boform, som findes på flere internationale festivalpladser.

KarTent er et telt lavet ud af vandafvisende pap. Så det er nærmest som at skulle bo i en stor flyttekasse, men det er lækkert og miljøvenligt. Nibe Festival gav med nyheden om KarTent gæsterne på Camp Karma muligheden for at booke disse unikke teltet.

Derudover etableres en helt ny genbrugsstation på Campen.

Onsdag starter Nibe Festival: Det skal du især glæde dig til

Kontantfri Nibe Festival

Det er slut med at bakse med sedler og mønter. Festivalgæsterne skal nu blot bruge deres betalingskort, når der skal tankes op med fadøl og burgere. Alle festivalens barer og boder er nemlig opdateret med et nyt kassesystem og opgraderet netdækning, så de digitale betalinger kommer går let igennem. Og terminalerne modtager selvfølgelig både visakort, kreditkort og debitkort.

Har man ikke adgang til et regulært betalingskort, eller orker man bare ikke at slæbe dankortet med på festival, så er der hjælp at hente. Som noget nyt vil Nibe Festival nemlig tilbyde gæsterne et såkaldt møntkort. Møntkortet fungerer ved, at gæsterne sætter deres kontanter ind på kortet ved en af de to optankningsterminaler, der bliver opstillet ved festivalens indgang og ved Junglestien.

Det indsatte beløb kan efterfølgende anvendes i alle festivalens barer og boder, og bruger man ikke hele beløbet inden festivalen slutter, kan det resterende beløb selvfølgelig udbetales efterfølgende.

Som en ekstra service vil det være muligt at få udstedt et nyt møntkort med det resterende beløb, hvis kortet skulle blive væk under festivalen. Derfor opfordres gæsterne til at tage et billede af møntkortet, straks det er udstedt.

VIP-område flytter placering

Til dem der er så heldige at have plads i VIP-området er der også gode nyheder. Der er lavet en helt ny VIP-lounge, som giver gæsterne her en endnu bedre oplevelse.

Servicen er helt i top som altid, men rammerne bliver anderledes og fyldt med helt nye indtryk og spændende oplevelser. Gæsterne får bl.a. mere plads, mange nye hygge-kroge der er designet i tæt samarbejde med vores VIP partnere, samt en ny stor bar med et nyt drinkskort.

Der bliver en udgang mere, så det er nemt at komme hen til Blå Scene eller til Backstage-området, og gør det nemmere for dig at komme rundt til festivalens mange koncerter.

Musikken

Lad os ikke glemme musikken i alt det her. Onsdag bliver en fuldstændig vild dag med et vanvittigt line up. Plakaten for Nibe Festival i år tæller navne som The Script (IRL), Big Boi (US), Lil Xan (US), Rasmus Seebach, Thomas Helmig, Dizzy Mizz Lizzy, Suspekt, Carpark North, Aqua, Alex Vargas, Mew osv.

Så bliver det også på Nibe Festival, at Turboweekend spiller deres sidste koncert nogensinde sammen.

Se hele musikprogrammet her

 

Del artikel

Andre læser også