Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Online coaching vinder frem

Af Annoncør

År 2022. Endnu et nyt år vi går i møde, og hermed endnu en ny begyndelse og en frisk start til at udvikle sig selv og sine kompetencer og således blive en bedre og gladere udgave af sit eget jeg. Uanset hvorend man befinder sig i livet, vil der altid være en vej frem. En vej frem mod det bedre og lysere, og den vej kan man ene og alene selv bevæge sig mod blot ved hjælp af online coaching. Læs med, og bliv klogere på, hvordan du kan få modet til at tage skridtet.

Det kan sommetider være svært selv at bryde ud af gamle vaner, få bugt med det sædvanlige ensformet mønster, og gå nye veje. En omvæltning der kræver meget mod, tålmodighed og åbnehed. Evner man dette, kan man dog være i stand til at se tingene i helt nye perspektiver, og således sætte gang i nye forandring og muligheder. Online coaching ved Elholm Coaching er for dig der ønsker at tage handling, få det godt både mentalt og fysisk og lære at sætte egne mål og opnå resultater.

Coaching af privatpersoner

Coaching spænder bredt og opererer inde for flere forskellige emnefelter, hvorved du med den rette coach kan blive mødt i lige netop dine behov. Med online coaching kan du være mere fleksibel og få tilrettelagt et møde der passer ind i din kalender. Dette gør det mere overskueligt og nemt at holde fast i, samtidig med at oplevelsen vil være mindst lige så autentisk og dybdegående.

Online coaching tilbydes til alle privatpersoner, og hjælper dig gennem dialog og dybere samtaler, med at finde dig selv, glæden, handlekraften og selvværdet frem. Gennem flere års tid, har flere og flere benyttet sig af denne service, og opnået store forandringer med et højt udbytte. Særligt hvis man gennem længere tid har bevæget sig i en stilstand hvor man har følt sig fastlåst og ude i stand til at bryde ud, kan online coaching hjælpe en på vej.

Stresscoach

Stress ses oftere og oftere blandt folk, og oftest er man ikke bevidst om, at kroppen er stresset, før end det reelt begynder at træde ind og vise sig. Stress påvirker ens mentale såvel som fysiske helbred, og er man ikke i stand til at gribe ind hurtigst muligt, kan det forårsarge et større nedbrud med flere måneders opbyggelse. Ved brug af en stresscoach kan man komme stressen i forkøbet, eller gribe den i nuet, inden den begynder at have ødelæggende effekter. Gennem en række handlestrategier bliver du rustet til fremadrettet kunne undgå stress og i givent fald, neddæmpe stressniveauet.

Erhvervscoach

Der kan være mange årsager til at man ønsker online coaching. Udover at være en hjælp til mentale udfordringer, kan det ligeledes bidrage til et skub i den rigtige retning hvad angår erhvervslivet. Måske drømmer man om at starte sin egen forretning men tør ikke tage springet? Det kan være, at man ønsker en højere stilling på jobbet eller generelt at kunne levere bedre og enestående resultater. Få hjælp til at sætte nogle personlige mål der hjælper med at finde alle de indre kompetencer og modet frem.

Oftest har man brug for nogle udefra til at se de ting man ikke selv er i stand til. Dette kan være alt fra særlige personlighedskarakterer til stærke eller svage sider i det sociale eller på arbejdsmarkedet. Viden man kan drage stor nytte af og udnytte til dets fordel, for således at lade det komme en til gode. Med en erhvervscoach bliver du bedre til at se indad og skabe en balance i tilværelsen. Finde dit rette ståsted og således skabe de bedste rammer som fungerer for dig.

Del artikel

Andre læser også