Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter sygemelding: Oplev Onkel Reje i weekenden

Af Stine Kjølby Christensen

Det har ikke været et sjovt år for manden bag Onkel Reje, Mads Geertsen, der i foråret måtte trække sig sygemelding grundet grove trusler og hetz mod hans person.

Dette førte til heftig omtale i medierne samt stor debat på sociale medier – og ikke mindst en lang række aflyste optrædener.

Blandt andet skulle Onkel Reje have optrådt i Fårup Sommerland, der desværre også blev aflyst på grund af omstændighederne. Til stor ærgrelse for både sommerlandet og Onkel Rejes mange fans.

Comeback i Fårup Sommerland

Nu er der heldigvis godt nyt.

Mads Geertsen er nemlig tilbage, og det betyder også et glædeligt gensyn med Onkel Reje! På lørdag, den 12. august, besøger han Fårup med sit “SKIDE SKØRE GAMESHOW,” hvor der både indgår trylleri, sang… og prutter.

Humøret forventes at blive højt, som vi kender og elsker ham, og både børn og voksne kan glæde sig til at synge med på gamle travere som “Jeg kan ikke li’ at gå i bad”, “Mormor”, og den poetiske “Prutte prutte prutte”.

Efter det skideskøre gameshow vil der være et hyggeligt meet n’ greet, hvor publikum kan hilse på verdens bedste Onkel Reje.

Hvad: Onkel Rejes skideskøre Gameshow
Hvor: Eventpladsen i Fårup Sommerland
Hvornår: 12. august, kl. 13

Del artikel

Andre læser også