Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

One night only: Verdenskendt natklub besøger Aalborg i weekenden

Af Emil Kjær Jørgensen
Culture Box. Foto Culture Box Facebook
Culture Box. Foto Culture Box Facebook

Hvis der er et sted, du skal feste denne weekend, så har vi et godt bud.

I hvert fald, hvis du elsker elektronisk musik.

Aalborg får nemlig særdeles fornemt musikalsk besøg i weekenden, når den legendariske natklub Culture Box gæster byens nye venue SH35 i Aalborgs Streetfoods rammer på Skudehavnsvej 35.

Lørdag den 24. februar holder den lokale arrangør/house club “Ravenous” deres andet arrangement, og det må siges at være et decideret scoop, at det er lykkes dem at få det verdenskendte elektroniske venue til at gæste festen. 

En af de bedste natklubber i Europa

Culture Box har siden åbningen i 2005 været et helt centralt omdrejningspunkt inden for genrerne house og techno i Danmark og gennem årene har Culture Box også opbygget et yderst stærkt navn og ry internationalt som værende en af de bedste clubber i Europa.

En club hvor man kan se nogle af verdens største elektroniske navne og fremtidens store danske navne. 

Nu på lørdag gæster Culture Box Aalborg i form af den danske dj legende – Tim Andresen – der er en af landets absolut mest rutinerede djs, pladeselskabsejer og medejer af Culture Box.

Han får selskab af en af fremtidens helt store danske stjerner – Aja Gulris – som udover at være resident på Culture Box også er medstifter af DJ kollektivet Peccāvī.

Den lokale Dj, producer og arrangør Kornum gør aftenens line up komplet. Kornum har gennem de sidste små 20 år opbygget en stærk profil som en af landets bedste house producere og har spillet utallige jobs i DK og udlandet.

Han har også ved flere lejligheder spillet på Culture Box, men nu er turen kommet til at han kan invitere dem på besøg til hans event. 

Du kan finde mere info her.

Del artikel

Andre læser også