Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Omsætningsrekord i 2019: Forsigtig optimisme hos Skallerup efter flot årsregnskab

Af Emil Kjær Jørgensen

Med en omsætningsrekord på 106 mio. kr., et overskud på 9,4 mio. kr. før skat og en soliditetsgrad på 54 kommer Skallerup Seaside Resort flot ud af 2019.

Det skriver de i dag i en pressemeddelelse.

Især åbningen af en ny restaurant og tre store feriehuse på 247 m2 med plads til hver 18 gæster var skelsættende for resortets 2019, selvom de store feriehuse først åbnede for udlejning omkring 1. december.

Investeringen gav øjeblikkeligt resultater i form af bookinger hver weekend langt ind i efteråret 2020, men med forsamlingsforbuddet for grupper over 10 personer har feriehusene de seneste måneder haft mindre relevans end ellers.

Corona-situationen i forårsmånederne får generelt betydning for 2020-forventningerne. Forventningerne til resten af 2020 er også en nedjustering i forhold til de oprindelige, som var særdeles positive, da Skallerup har præsteret overskud 15 år i træk.

“Vores forventninger til 2020 var umiddelbart meget høje. Det skyldes både en belægningsprocent fordelt over hele året på 68,5 % i 2019 samt kapacitetsforøgelsen i form af de nye feriehuse i XL-klassen.

Det er stadig en investering, som vi forventer os meget af, for tendensen med at holde ferie flere familier sammen eller flere generationer under samme tag har været stigende over en lang årrække,” siger direktør i Skallerup Seaside Resort Jørgen Høll og uddyber:

“Ligesom for mange andre har de seneste måneder budt på aflysninger af ophold i 2020, bl.a. pga. aflysning af fodboldeventen DANA-cup i juli, hvor mange nordmænd også skulle have deltaget.

Men vi har egentlig set en fortsat stigende interesse fra danskerne for at holde ferie i Danmark. Så selvom mange af vores aktivitetstilbud har måttet lukkes ned for at forhindre spredning af Corona-virus, har der været god interesse for at leje sommerhuse hos os, og gæsterne har jo også stadig kunnet nyde den smukke, fredede natur.”

Vandland og legeland må fortsat ikke åbne, men fra den 8. juni forventer Skallerup Seaside Resort at genåbne sine kreative værksteder i ”Team Aktiv”, Deli take-away og Caféen.

Samtidig bliver der opstartet en masse nye udendørsaktiviteter. Derudover bliver boende gæster kompenseret med billetter til Fårup Sommerland. Alt sammen giver det forventninger hos Skallerup Seaside Resort om en fornuftig sæson og andet halvår.

Alt i alt kommer 2020-resultatet selvfølgelig til at bære præg af Corona-situationen, men efter 71 år i branchen er resortet godt rustet til at forblive et attraktivt feriested mange år frem.

Skallerup Seaside Resort havde 272.500 overnatninger i 2019. Det er en forøgelse i forhold til 2018 på ca. 2.000 overnatninger.

Del artikel

Andre læser også