ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Området har vundet Byplanspris: Kom til Åbent Hus på nye lejligheder i Kildekvarteret

Af Michael Qureshi

Håndværkerne har hamret de sidste søm i, og den sjette og sidste blok af ‘Kildekvarteret’ står nu klar til udlejning.

På torsdag den 23. januar fra klokken 16.00 – 17.00 er der mulighed for at opleve de skønne boliger i Kildekvarteret, hvor der er åbent hus.

Etableringen af det nyudviklede område er sket med stor succes, hvor tre af punkthusene allerede er fuldt udlejet, og samtidig er bygning fire og fem snart også er fuldt udlejet.

Ifølge mæglerne på Kildekvarteret, Tue Klinggaard og Carina Bach Kristiansen hos danbolig Aalborg C, er der flere årsager til, hvorfor udlejningen er så attraktiv.

“Det er en blanding af, at priserne er så lave kontra kvaliteten og størrelsen på boligerne.

Samtidig er der kort afstand til motorvejsafkørslen fra boligerne og der er desuden kort kørsel ind til Aalborgs midtby” fortæller Tue, og Carina fortsætter:

“Størstedelen af de indflyttede lejere er etablerede unge par, der er flyttet fra midtbyen til en bydel med mere luft og ro omkring hjemmet.”

Diversiteten i boliger i området er blevet større grundet de unge par, der er kommet til området, som er med til give området en ny dynamik.

Boligområdet er allerede velforsynet med dagligvareforretninger, sundhedshuset og aktiviteter for alle aldersgrupper.

Området har vundet Byplanspris: Kom til Åbent Hus på nye lejligheder i Kildekvarteret

Mere lejlighed for pengene

Hver af de seks tårne består af 29 lækre lejelejligheder blandet mellem to- og treværelses lejligheder i størrelsesforhold fra 64 – 83 kvadratmeter.

“Ved at flytte ud fra midtbyen kan man få større boliger til prisen. Der er penge at spare, og så får man en nybygget bolig i et fantastisk område, hvor der er luft omkring en,” fortæller Carina Bach Kristiansen.

Lejlighederne er indrettet med en god entré, køkken og stue i åben forbindelse samt, et lækkert badeværelse, et godt stort soveværelse. De treværelses lejligheder vil have ét ekstra værelse.

Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og på badeværelset er der vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Derudover er bygningen udstyret med elevator, og det er endda tilladt at holde mindre husdyr i boligerne.

Det nye Aalborg Øst er blevet et attraktivt område, der også kan opleves fra lejlighederne eller ude på altanerne på de højere etager, hvor mange af lejlighederne har en fantastisk panoramaudsigt udover området.

Boligerne ligger tæt på Aalborg Universitet, Supersygehus og kun få minutters kørsel ind til det pulserende byliv i midtbyen.

Området har vundet Byplanspris: Kom til Åbent Hus på nye lejligheder i Kildekvarteret

Området har vundet Bylandsprisen 2019

De nye bygninger har for alvor markeret områdets forvandling. Det har fået et kæmpe skulderklap for udviklingen der forleden fik Bylandsprisen 2019.

Kildekvarteret og det omkringliggende område har fået sig en massiv udvikling, der er med til at ændre hele Aalborgs østlige skyline.

Kildeparken har skrevet Danmarkshistorie som den første bydel, hvor private investerings- og udlejningsejendomme opfører et boligprojekt midt i et alment boligområde med en belastet historik.

Lejepriserne er fra 6.100 – 7.800 om måneden.

Læs mere om lejlighederne og mulighederne for leje her.

Del artikel

Andre læser også