Området har vundet Byplanspris: Kom til Åbent Hus på nye lejligheder i Kildekvarteret

Skrevet af: Michael Qureshi

Håndværkerne har hamret de sidste søm i, og den sjette og sidste blok af ‘Kildekvarteret’ står nu klar til udlejning.

På torsdag den 23. januar fra klokken 16.00 – 17.00 er der mulighed for at opleve de skønne boliger i Kildekvarteret, hvor der er åbent hus.

Etableringen af det nyudviklede område er sket med stor succes, hvor tre af punkthusene allerede er fuldt udlejet, og samtidig er bygning fire og fem snart også er fuldt udlejet.

Ifølge mæglerne på Kildekvarteret, Tue Klinggaard og Carina Bach Kristiansen hos danbolig Aalborg C, er der flere årsager til, hvorfor udlejningen er så attraktiv.

“Det er en blanding af, at priserne er så lave kontra kvaliteten og størrelsen på boligerne.

Samtidig er der kort afstand til motorvejsafkørslen fra boligerne og der er desuden kort kørsel ind til Aalborgs midtby” fortæller Tue, og Carina fortsætter:

“Størstedelen af de indflyttede lejere er etablerede unge par, der er flyttet fra midtbyen til en bydel med mere luft og ro omkring hjemmet.”

Diversiteten i boliger i området er blevet større grundet de unge par, der er kommet til området, som er med til give området en ny dynamik.

Boligområdet er allerede velforsynet med dagligvareforretninger, sundhedshuset og aktiviteter for alle aldersgrupper.

Mere lejlighed for pengene

Hver af de seks tårne består af 29 lækre lejelejligheder blandet mellem to- og treværelses lejligheder i størrelsesforhold fra 64 – 83 kvadratmeter.

“Ved at flytte ud fra midtbyen kan man få større boliger til prisen. Der er penge at spare, og så får man en nybygget bolig i et fantastisk område, hvor der er luft omkring en,” fortæller Carina Bach Kristiansen.

Lejlighederne er indrettet med en god entré, køkken og stue i åben forbindelse samt, et lækkert badeværelse, et godt stort soveværelse. De treværelses lejligheder vil have ét ekstra værelse.

Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og på badeværelset er der vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Derudover er bygningen udstyret med elevator, og det er endda tilladt at holde mindre husdyr i boligerne.

Det nye Aalborg Øst er blevet et attraktivt område, der også kan opleves fra lejlighederne eller ude på altanerne på de højere etager, hvor mange af lejlighederne har en fantastisk panoramaudsigt udover området.

Boligerne ligger tæt på Aalborg Universitet, Supersygehus og kun få minutters kørsel ind til det pulserende byliv i midtbyen.

Området har vundet Bylandsprisen 2019

De nye bygninger har for alvor markeret områdets forvandling. Det har fået et kæmpe skulderklap for udviklingen der forleden fik Bylandsprisen 2019.

Kildekvarteret og det omkringliggende område har fået sig en massiv udvikling, der er med til at ændre hele Aalborgs østlige skyline.

Kildeparken har skrevet Danmarkshistorie som den første bydel, hvor private investerings- og udlejningsejendomme opfører et boligprojekt midt i et alment boligområde med en belastet historik.

Lejepriserne er fra 6.100 – 7.800 om måneden.

Læs mere om lejlighederne og mulighederne for leje her.

Bølge af knivstikkerier fortsætter: Intensiv patruljering er nu iværksat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

I går aftes, 30. maj 2020 kl. 19.15, anmeldtes der til Nordjyllands Politi endnu et tilfælde af knivstikkeri i Aalborg.

Denne gang var det på Vesterbro i Aalborg, hvor en forurettet person fik et overfladisk stik i ryggen. Politiet ser sammenhæng med denne episode og to tidligere tilfælde i denne uge i Aalborg og i Aalborg Øst.

Politiet indledte øjeblikkeligt en efterforskning af også denne sag, og det førte til, at der i nat blev anholdt en 16-årig ung mand for knivstikkeriet, der tidligere i dag, kl. 11.30, er blevet fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aalborg.

Det skriver Nordjyllands Politi i dag i en pressemeddelelse.

Vicepolitiinspektør Anders Uhrskov fra Nordjyllands Politi understreger, at politiets efterforskning er meget bred, og det betyder, at det indgår i efterforskernes opklaringsarbejde, at der kan være en sammenhæng mellem de nu tre tilfælde af knivstikkeri i Aalborg.

Anders Uhrskov kan dog ikke af hensynet til sagens videre efterforskning kommentere præcist på sammenhængen mellem sagerne.

”Men jeg kan sige så meget, at der er tale om uoverensstemmelser internt imellem nogle unge mennesker, der udvikler sig og eskalerer,” siger vicepolitiinspektøren, der i næste åndedrag understreger, at den almindelige borger ikke skal frygte at gå på gaden i Aalborg eller andre steder i politikredsen.

”Det er intet i vores efterforskning, som tyder på, at borgerne skal frygte at blive involveret i det her. Det er en klar intern uenighed.”

Skruer op for patruljering

Ud over den massive efterforskning af alle tre sager så har Nordjyllands Politi indledt en intensiv såkaldt tryghedsskabende patruljering i og omkring Aalborg.

”Vi har skruet op for patruljetrykket, så man vil se en hel del mere politi i især Aalborg end normalt. Knivstikkeri i det offentlige rum er helt uacceptabelt,” fastslår vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

Der skete også i denne uge et fjerde tilfælde af knivstikker i Klarup – men det er politiets klare opfattelse, at der her er tale om en isoleret hændelse, der ikke har relation til de øvrige tre tilfælde.

Helt genialt: Nu kan du få en Joe Exotic is i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis der er noget, vi har kunnet samles om i corona-nedlukningen, er det den helt vanvittige historie om Joe Exotic, Carole Baskin, de eksotiske dyr og alle de andre excentriske og mystiske bifigurer i Netflix’s Tiger King.

Dokumentarserien er en af de mest populære serier på Netflix nogensinde, og internettet er svømmet over med konspirationsteorier, memes og vilde historier om det helt obskure univers.

Og nu er selveste Joe Exotic kommet til Aalborg. Eller næsten da.

Smagen af Joe Exotic vækker begejstring

Café Salt i Vestre Fjordpark har nemlig omdøbt deres Solero Exotic til Joe Exotic – til ære for den excentriske hovedperson i dokumentaren.

Og dømt ud fra både udseende og smag passer is-varianten faktisk aldeles fremragende til Joe Exotic aka. Tiger King. For det første er isen tigerstribet, og så har den smag af vanilje og eksotisk frugtsorbet – lige i Joe’s ånd.

Men når du bestiller en kugle Joe Exotic, får du også et par bevingede ord med på vejen.

Ejer Katerina Komselis har nemlig fået personalet til at råbe “Carol Baskin, that god damn bitch down in Florida!”, som Joe Exotic udbryder ofte i Netflix-hittet.

Lækkert is hver eneste dag resten af sommeren

De gode nyheder i Café Salt stopper ikke der.

De har nemlig meldt ud, at de har åbent hver eneste dag hele sommeren, og det på trods af manglende vand i bassinet.

Det er Aalborg Kommune, der tøver med at fylde vandet op, da de frygter store menneskemængder, som det vil tiltrække.

MigogAalborg følger naturligvis sagen og melder ud lige så snart, der er nyt.

Indtil da kan vi glæde os over fuldstændig fremragende vejr i pinsen, hvor DMI lover op mod 25 grader både i dag og i morgen. Helt perfekt vejr til en Joe Exotic med ekstra guf.

Du finder Joe Exotic og Café Salt i Vestre Fjordpark.

Azzurra runder et skarpt hjørne: Fejres med gratis kaffe to-go

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Elsker du gratis fornøjelser? Elsker du god kaffe?

Så har vi en god nyhed til dig.

Azzurra er kendt og elsket af mange nordjyder, og i år kan de fejre hele 30 års-jubilæum her i byen.

Det fejrer de med en række tiltag i løbet af året, og det kan allerede komme dig tilgode på mandag, den 1. juni.

Gratis kaffe til folket

De første 300 mennesker, der kigger forbi restauranten på Jens Bangsgade 15 på mandag, kan nemlig få en helt gratis coffee to-go fra den italienske restaurant lækre espresso-maskine.

“Vi mener selv, at vi kan tilbyde noget af det bedste kaffe i Aalborg, og I skal være velkomne til at komme forbi og bedømme det selv,” skriver de blandt andet på Facebook.

Mandag er jo 2. pinsedag, og det betyder også specielle åbningstider. Du kan derfor hente din gratis kop kaffe fra klokken 17.00 – 21.00 på mandag.

Vejret bliver fuldstændig fremragende på mandag med 25 grader, så det ligner en oplagt mulighed for at tage en lækker kop kaffe med ud i aftensolen – eller tage den med, når du har spist lidt lækkert i restauranten.

Hvad: Gratis kaffe to-go
Hvor: Azzurra, Jens Bangsgade 15.
Hvornår: Mandag d. 1. juni kl. 17-21