Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I love it!: Ole Henriksen kommer til Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen
Arkivfoto
Arkivfoto

”I love it!” Er blevet synonym med Ole Henriksen og et statement, du med garanti kan identificere dig med, hvis du kommer i Musikkens Hus d. 9. maj.

Her kommer Ole til at fortælle om sin spændende rejse gennem livet i talkshowet Michèle Live med Michèle Bellaiche som vært.

Inkarnationen af livsglæde og positiv energi kommer på besøg i det nordjyske, når talkshowet Michéle Live med Ole Henriksen gæster Musikkens Hus i Aalborg.

Ole deler ud af hans urokkelige muntre mindset samt vilde virksomhedseventyr med egne hudplejeprodukter, der i dag er kendt over hele verden. Det bliver en aften med højt humør og inspirerende anekdoter fra en mand, der har oplevet mere end de fleste folk fra Nibe.

Michèle Bellaiche skal prøve at holde styr på humørbomben, som vært for talkshowet. Hun er blandt andet kendt fra Go’ Morgen Danmark på TV2.

Kemien mellem de to er tydelig og smitter, men samtalen bliver også en ærlig gennemgang af Oles til tider hårde liv, der i dag med hans stædige vilje og gåpåmod har gjort ham til en verdenskendt forretningsmand inden for den glamourøse skønhedsbranche.

Fra Nibe til Hollywood

Det positive livssyn er dog noget, Ole Henriksen har skulle arbejde med i løbet af sin ungdom i Nibe, hans tid i København og senere blandt de velhavende og store berømtheder i Los Angeles.

Ole har gjort sin drøm til virkelighed, og det skyldes ikke mindst hans formåen i at skubbe sig selv – især når hårde tider byder sig til.  

Ole Henriksen glæder sig enormt til at komme hjem til Danmark og ikke mindst sin hjemstavn i det nordjyske, hvor han kommer til at møde sit publikum og sine følgere med en varm, hjertelig og humoristisk energi.

Til arrangementet har du også mulighed for selv at stille spørgsmål til hovedpersonen, hvor der i den forbindelse udloddes præmier til aftenens bedste spørgsmål.

Hvad: Foredrag med Ole Henriksen
Hvor: Koncertsalen i Musikkens Hus
Hvornår: tirsdag d. 9. maj 2023 kl. 20.00

Del artikel

Andre læser også