Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter flot modtagelse: Ølbar fortsætter i Aalborg med flere nyheder

Af Nathalia Hentze Nielsen
Indehaver Carsten Hjort.
Indehaver Carsten Hjort.

Det er allerede over en måned siden, at Aalborgs havnefront var fyldt med smukke sejlskibe til the Tall Ships Races.

I anledning af det kæmpestore arrangement åbnede Hjort Beer en pop-up ølbar på Stjernepladsen, hvor der hver lørdag i august blev langet masser af nordjyske gourmet-øl over disken.

Muligheden for at nyde kolde øl bare få skridt fra Limfjorden i flotte rammer blev taget så godt imod, at ejer Carsten Hjort nu har valgt at fortsætte konceptet ind i efteråret.

Derfor genåbner Hjort Beer’s pop-up ølbar i starten af oktober – endda med udvidede åbningstider.

“Vi har fået så positiv respons på vores ølbar fra både beboere og virksomheder i området, at vi gerne vil fortsætte,” fortæller Carsten Hjort.

Ølbaren genåbner i akkurat de samme lokaler på Stjernepladsen – mellem IsVærftet og BACO – og første åbningsdag bliver enten lørdag den 1. oktober eller fredag den 7. oktober.

Hvilken dato det præcist bliver, vil snart blive meldt ud på bryggeriets FB-side.

Efter flot modtagelse: Ølbar fortsætter i Aalborg med flere nyheder
Hjort Beer’s pop-up ølbar var meget velbesøgt i sommers.

Større udvalg af øl og særlige arrangementer

Konceptet for ølbaren er langt henne ad vejen det samme som i sommers, men åbningstiderne er udvidet så du nu kan svinge forbi både fredag og lørdag i resten af 2022.

Her vil du kunne vælge mellem flere af Hjort Beers prisvindende craft beers på flaske eller hane, men som noget nyt vil der også være et udvalg af specialøl fra Spanien.

“Der er bryggerier i Bilbao og Barcelona, der bl.a. specialiserer sig inden for sour beer, fede stouts og øl, der har ligget på rødvinsfad, og dem har vi indgået et spændende samarbejde med,” forklarer Carsten.

Endnu en nyhed er, at der også vil afholdes særlige arrangementer, bl.a. i samarbejde med pladsens andre beboere.

“Vi har et rigtigt godt samarbejde herude. Hvis vores gæster får is fra Isvæftet eller tapas fra Risskov Ost, må de gerne sidde her og nyde det til en god øl.

Det er dejligt, at vi samarbejder om at få en god bylivsudvikling herude, fordi det er et område med meget potentiale.

Jeg tror, at det kan blive et nyt centrum i Aalborg på sigt,” forklarer Carsten om valget af Stjernpladsen til pop-up baren.

Drømmen om en brew-pub i Aalborg

Hjort Beer er velkendte i Danmark for sine lækre, klassiske øl, men det anerkendte mikrobryggeri havde faktisk en meget ydmyg start i Carstens kælder i 2015, hvor det startede ud som et fritidsprojekt.

Efter at han vandt gulv og sølv ved DM i Håndbryg i 2017 for sine øl ”Wiener Walzer” og ”Brown Bella”, har tingene for alvor taget fart, og drømmene stopper heller ikke ved en midlertidig ølbar.

“Når pop-up baren lukker i udgangen af året, stikker jeg lige fingeren i jorden og overvejer om, vi skal ligge her permanent.

Jeg har et ønske om at åbne en brew-pub, hvor jeg kan brygge spændende og eksperimenterende øl i selve pubben, som gæster kan smage direkte fra hanen, og på sigt vil jeg gerne tilbyde noget godt mad til frokost og aften,” siger Carsten og tilføjer:

“Der er mange muligheder i området, men det er et stort sats, så jeg skal lige afvente og se, hvordan det er gået ved udgangen af året.”

Uanset om det bliver ved pop-up ølbaren i første omgang, eller der åbner en ny brew-up i byen, er der meget at se frem til for øl-gade aalborgensere.

Læs mere om Hjort Beer her.

Hvad: Hjort Beer’s pop-up ølbar genåbner resten af året
Hvor: Stjernepladsen (mellem IsVærftet og BACO)
Hvornår: Den officielle åbning bliver enten den 1. oktober eller den 7. oktober (datoen meldes ud på bryggeriets Facebook-side), og ølbaren holder åbent hver fredag og lørdag i resten af 2022.

Del artikel

Andre læser også