Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jazz, cocktails og rød løber: Kom til spektakulær aften på Aalborg Streetfood

Af Stine Kjølby Christensen

Siden Aalborg Streetfood blev overtaget efter nedlukningen, har tiden ikke stået stille derude.

Blandt de mange nye tiltag var nemlig, at der skal etableres langt flere arrangementer i de store lokaler; og her kommer én, du ikke må misse.

Den 21. august, fra 19.30-21 kan du nemlig komme med til et særligt jazzarrangement – hvor det forventes, at du møder op i dit stiveste puds.

Aftenen foregår i Koncerthallen, hvor Miller|Olmos|Østergaard trio lægger tonen for aftenen. Derudover vil der selvfølgelig være lækre cocktails på menuen.

Forestil dig 1920’ernes New York-jazzklubber med dæmpet belysning, runde borde med dug og lysestager, lækre cocktails og feststemte gæster. Og tilsæt det live jazz af den bedste kvalitet – what’s not to like?

En spektakulær lørdag

Vi siger ikke, at en lørdag i byen ikke kan føles speciel – men vi siger bare, at denne lørdag nok rent faktisk bliver det.

Aalborg Streetfood giver dig nemlig mulighed for at gøre lidt ekstra ud af en ”night out”, når de ruller den røde løber ud til lækker, sprudlende live jazz, hvor humor og kemi er i højsædet og kærligheden til musikken strømmer publikum i møde i hver en strofe af koncerten.

Når de tre går på scenen sammen, går talent og musikalitet op i en højere enhed og kemien mellem de tre smitter af på hele koncerten og interaktionen med publikum.

Med deres sprudlende spilleglæde sætter de scenen i brand og giver publikum en oplevelse, de tager med sig derfra – og gerne kommer igen til.

Så: Har du lyst til en aften i din mest glitrende cocktailkjole, strammeste smoking med ørene fuld af lækker jazz … så er det med at købe billet til denne aften.

Dørene åbner kl.18, så I har tid til at nyde lidt lækker mad inden koncerten starter kl. 19.30.

Book din billet her

Del artikel

Andre læser også