ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Officielt: Thomas Enevoldsen skriver kontrakt med amerikansk klub

Af Michael Qureshi

Det er over to år siden, den tidligere AaB-profil Thomas Enevoldsen tog på eventyr i USA.

Siden er det blevet til 36 mål og 16 assist i 74 kampe. Nomineringer til Årets Hold i USL og nominering til sæsonens bedste mål.

Enevoldsen har haft masser af succes i Staterne, og det udmønter sig nu i en ny kontrakt. Han bliver i staten Californien, hvor han skifter fra Sacramento til Orange County  hvor han startede USA-eventyret.

Så det er tilbage til vante omgivelser i en klub, som han befandt sig godt i. Dengang havde de ikke økonomi til at beholde ham, men finansieringen er styrket, og Enevoldsen har skrevet under på en 2-årig kontrakt.

Har store ambitioner

Det fortæller han til MigogAalborg, mens han er hjemme på juleferie. Formen bygges pt stærkt op med personlig træning hos personlig træner Martin Thimm, og derfor glæder Enevoldsen sig til at komme tilbage til Californien.

“Jeg er yderst tilfreds med at vende tilbage til Orange County på 2-årig aftale.

Klubben har store ambitioner og vil vinde mesterskabet.

De har ligeledes indgået en samarbejdsaftale med Glasgow Rangers, som betyder de kan låne dygtige spillere derfra, som enten er langt fra spilletid eller unge spillere, som skal ud og have erfaring.”

Du havde et godt ophold i Sacramento her til sidst i 2019. Hvorfor forlængede du ikke med dem?

“Jeg havde 3 gode måneder i Sacramento, men de valgte ikke at gøre brug af den option de havde på en forlængelse, da de mente den var for dyr.

Jeg nåede 15 kampe i Sacramento, hvor det blev til 11 mål og 4 assist, så ved ikke, hvad jeg lige skulle have gjort, for at de havde taget den.

Men det var fantastisk at Orange County meldte sig på banen, for jeg var ærgerlig over at forlade klubben i første omgang.”

Et eventyr at bo i Orange County

Kan man sige, at det er et eventyr for dig at bo et så fedt sted i USA som Orange County?

“Udover selve spillet på banen glæder jeg mig virkelig til at flytte tilbage til Orange County, hvor jeg har boet et år.

Det er uden sammenligning det fedeste sted, jeg har boet. Jeg tror ikke, man finder mange federe steder at bo i verden i forhold til omgivelser, klima, levestandard og så videre.”

Del artikel