ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Officielt: Nik & Jay giver stor koncert i Aalborg

Af Michael Qureshi
Foto: Morten Jerichau
Foto: Morten Jerichau

Det er dagens store historie på musikscenen i Aalborg.

Det bliver med garanti “Magisk”, når Nik & Jay kommer til Aalborg. Tirsdag formiddag har Aalborg Kongres & Kultur Center meldt ud, at den populære pop-duo lægger vejen forbi.

Det bliver i forbindelse med en stort opsat Arena Tour, Men der er stadig noget tid til, duoen lægger vejen forbi Aalborg.

Det bliver lørdag den 25. marts i Aalborghallen. Nik & Jay har spillet på blandt andet Grøn Koncert i sommerens løb, men det er et stykke tid siden, at de alene har været på tour.

De to popidoler melder ud, at der på denne tour bliver mere musik, mere show og mere magi.

Det er fjerde gang Nik & Jay besøger AKKC, seneste besøg var tilbage i år 2012. Siden da har de lavet en stribe af hits, hvor der eksempelvis kan nævnes ’Novembervej’, ’Ocean Of You’, ’Pænt nej tak’, ’Forstadsdrømme ’og ’Magisk’.

Popgruppen Nik & Jay fik hurtigt stor succes tilbage i 2002, da duoen blev dannet, og mange danskere kunne snart synge med på hits som ’HOT’ og ’Lækker’. Der er sket meget siden den- gang, og Nik & Jay har efterhånden en lang liste med både klassikere og nye hits, som de tager med på deres kommende tourné. Ifølge de to idolers egne udsagn, bliver der tale om en helt unik Nik & Jay Tour.

Det er dog ikke eneste populære band, man kan glæde sig til i det nye år. I går meldte Musikkens Hus ud, at de henter Carpark North til Aalborg.

Det sker 17. marts 2017.

Direktør i Musikkens Hus Lasse Rich Henningsen håber på en lige så fed koncert som i 2014, hvor Carpark North sidst gæstede det smukke hus ved havnefronten.

“Stemningen var euforisk – at være vidne til Carpark North i Koncertsalen var én af de vildeste oplevelser, vi endnu har haft i Musikkens Hus. Energien var så massiv, at ingen kunne sidde stille,” siger Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus.

For mere billet-info på Nik & Jay – klik her

For mere billet-info på Carpark North – klik her

Fik du læst?

Radio-bombe: Populær morgenvært stopper på ANR

Del artikel

Andre læser også